Lehdistötiedote heinäkuuta 21, 2010 03.00.00 ip. CET

Metso rakentaa uudet toimitilat Araucariaan Brasiliaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 21.7.2010 klo 15

 

Metso on käynnistänyt uuden toimitilainvestointinsa Araucariassa, Paranan osavaltiossa, Brasilian kaakkoisosassa. Investointi parantaa Metson sellu-, paperi- ja voimantuotantoteollisuutta palvelevan liiketoiminnan kilpailukykyä ja vahvistaa yhtiön paikallista läsnäoloa kehittyvillä markkinoilla. Ensi vaiheessa Metso investoi noin 14 miljoonaa euroa. Investointi jatkuu myöhemmin, jolloin uusien toimitilojen kapasiteettia ja toimintavalmiuksia edelleen lisätään.

 

Uudet toimitilat Araucariassa nousevat noin 60 000 m2:n tontille, josta 10 000 m2 on varattu uusien laitteiden myyntiä ja huoltokeskusta varten. Yksikön toiminta käynnistyy vuoden 2011 lopussa. Uusien tilojen valmistuttua Metso siirtää kaikki toimintonsa nykyisistä Curitibassa sijaitsevista vuokratiloista noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Araucariaan.

 

Uusien toimitilojen myötä Metso pystyy tukemaan selluntuotannon kasvua Etelä-Amerikassa, johon on tulevina vuosina suunnitteilla useita uusia tehtaita ja tuotantolinjoja. Sellu- ja voimantuotantoteollisuuden huoltopalveluiden kasvava kysyntä vaatii entistä suurempaa paikallista läsnäoloa ja palvelukykyä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antavat:
Talousjohtaja Harri Nikunen, Paperi- ja kuituteknologia, Metso, puh. 040 828 9083
Toimitusjohtaja Celso Tacla, Metso Paper South America Ltda., puh. +55 41 9953 9152

Metso Twitterissä