Lehdistötiedote heinäkuuta 28, 2010 10.00.00 ap. CET

Metso toimittaa massalinjan Chenzhou Yunong Paperille Kiinaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 28.7.2010 klo 10.00

Metso toimittaa valkaistua kemikuumahierrettä (CTMPc) valmistavan massalinjan Chenzhou Yunong Paper Co. Ltd -yhtiölle Hunanin maakuntaan Kiinaan. Linjan kapasiteetti on 500 tonnia massaa päivässä, ja se otetaan käyttöön vuoden 2011 toisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on alle 10 miljoonaa euroa. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologian toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. 

 

Metson toimitukseen kuuluvat korkeasakeuskartiojauhin, matalasakeusjauhimet, lajittamon lajittimet sekä asennuksen, testauksen ja käynnistyksen aikainen tekninen tuki. Tehdas käyttää raaka-aineenaan eukalyptusta.

 

Chenzhou Yunong Paper Co. Ltd kuuluu Yunfu Starch Processing Group -ryhmään. Vuonna 2008 uudelle tehdasalueelle perustetun Chenzhou Yunong Paperin toiminnan pääpaino on mekaanisen markkinamassan valmistaminen. Tuotannon on tarkoitus käynnistyä vuoden 2011 aikana.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja antavat:

 

Markus Johnsson, myyntipäällikkö, Kuidut-liiketoimintalinja, Metso Puh. +46 70 628 20 83, markus.johnsson(at)metso.com

 

Simon S Wang, liiketoimintapäällikkö, Kuidut-liiketoimintalinja,  Metso
Puh.  +86 138 0103 8567, simon.s.wang(at)metso.com

Metso Twitterissä