Lehdistötiedote heinäkuuta 26, 2010 11.00.00 ap. CET

Metso toimittaa murskaus- ja seulontajärjestelmän Mount Gibson-yhtiölle Australiaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 26.07.2010 klo 11:00

Metso toimittaa täydellisen murskaus- ja seulontajärjestelmän Mount Gibson Iron - yhtiön Extension Hill -kaivokselle. Rautamalmikaivos sijaitsee Perthin pohjoispuolella Länsi-Australiassa. Toimitus valmistuu tammikuussa 2011 ja sen arvo on alle 10 miljoonaa euroa. Tilaus kirjataan Kaivos- ja maarakennusteknologian toisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Toimitus käsittää syöttimiä, murskaimia, seulan ja kuljettimia sekä myös laitoksen suunnittelun, teräsrakenteet, pystytyksen ja projektihallinnan.

 

Laajennetun, kiinteän murskauslaitoksen kapasiteetti on 700 tonnia tunnissa.

 

Mount Gibson Iron on Australian johtava hematiittirautamalmin tuottaja. Extension Hill-kaivoksen laajennus valmistuu kokonaisuudessaan heinäkuussa 2011. Sen jälkeen kaivoksen kolmen miljoonan tonnin tuotanto kasvattaa Mount Gibsonin kokonaistuotannon 9 miljoonaan tonniin vuonna 2012.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antaa:
Campbell Johnston, Metso Australia, Ph: + 61 8 9420 5807

 

Metso Twitterissä