Pörssitiedote heinäkuuta 2, 2010 05.30.00 ip. CET

Metson Yhdysvaltojen oikeusministeriöltä 2006 saamaan asiakirjojen luovutusvaatimukseen liittyvät tutkimukset on lopetettu

Metso Oyj:n pörssitiedote 2.7.2010 klo 17:30 paikallista aikaa

Yhdysvaltojen oikeusministeriön (Department of Justice) Antitrust-divisioona on ilmoittanut Metsolle lopettaneensa kivenmurskaus- ja seulontalaitteita valmistavan teollisuuden tutkimuksensa. Metso julkisti pörssitiedotteen saamastaan asiakirjojen luovutusvaatimuksesta 3.11.2006.

 

Metso Minerals Industries, Inc., joka on osa Metson Kaivos- ja maarakennusteknologiaa,  sai Yhdysvaltojen Antitrust-divisioonalta asiakirjavaatimuksen vuoden 2006 lopulla. Asiakirjojen luovutusvaatimus liittyi tutkimukseen mahdollisista kilpailuoikeudellisten säännösten rikkomuksista kivenmurskaus- ja seulontalaitteita valmistavan teollisuuden parissa. Metso on toiminut tutkimuksen aikana täydessä yhteistyössä Yhdysvaltojen oikeusministeriön kanssa.

 

Yhdysvaltojen oikeusministeriö ilmoitti eilen, 1.7.2010, Metsolle tutkimusten lopettamisesta. Jatkotoimenpiteitä ei ole aloitettu mitään osapuolta vastaan.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antaa:
Aleksanteri Lebedeff, lakiasiainjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3240

 

 Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja

 Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä