Pörssitiedote elokuuta 12, 2010 01.15.00 ip. CET

Standard & Poor's muutti Metson luottoluokitusnäkymät vakaiksi

Metso Oyj:n pörssitiedote 12.8.2010 klo 13:15

Standard & Poor´s Ratings Services on vahvistanut Metson pitkäaikaisen BBB luottoluokituksen ja muuttanut näkymät negatiivisista vakaiksi. Samalla lyhytaikainen luottoluokitus on nostettu tasolta A-3 tasolle A-2.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antaa:
Pekka Hölttä, rahoitusjohtaja, Metso-konserni, puh. 020 484 3195

 

 

Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä