Lehdistötiedote syyskuuta 8, 2010 02.00.00 ip. CET

Metso suorittaa huoltotoimenpiteitä maanjäristyksessä vaurioituneelle kattilalle Araucossa Chilessä

Metso Oyj:n lehdistötiedote 8.9.2010 klo 14:00 paikallista aikaa


Metso huoltaa ja kunnostaa yhden Celulosa Arauco y Constitucíon S. A:n sellutehtaan soodakattiloista Araucossa Chilessä. Kattila vaurioitui Chileä koetelleessa maanjäristyksessä helmikuussa 2010. Tilauksen kokonaisarvo on 27 miljoonaa euroa. Noin 15 prosenttia tilauksesta on kirjattu Energia- ja ympäristöteknologian toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin ja 85 prosenttia kirjataan kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Purkamis- ja uudelleenasennustyöt kestävät heinäkuusta joulukuuhun 2010 saakka, ja ne sisältävät tarkastuspalvelut, materiaalitoimitukset, koulutuksen sekä käyttöönoton.

 

Arauco on yksi Latinalaisen Amerikan suurimmista metsäteollisuusyrityksistä metsänomistuksella ja viljelysmetsien tehokkuudella mitattuna, ja maailman johtavia markkinasellun, puupaneelin ja sahatavaran valmistajia.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 27 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Owe Asp, General Manager, Service sales, Voimantuotanto-liiketoimintalinja, Metso, puh. +46 708 22 09 29 (ruotsiksi ja englanniksi)

 

 

Metso Oyj

 

Olli Vaartimo
varatoimitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä