Lehdistötiedote helmikuuta 18, 2011 01.00.00 ip. CET

Metso toimittaa asennus- ja käyttöönottopalveluita Amcorille Australiaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 18.2.2011 klo 13:00 paikallista aikaa


Metso toimittaa asennus- ja käyttöönottopalveluita Amcor Packaging (Australia) Pty Ltd -yhtiölle yhtiön uudelle Botanyssa, Australian Sydneyssa, sijaitsevalle ulkopakkauskartongin tuotantolinjalle. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologian ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metso julkaisi Amcorilta saamansa kartonkilinjan päätilauksen vuonna 2008 ja siihen liittyvän lisätilauksen vuonna 2010.

 

Tänään julkistettuun uuteen tilaukseen sisältyy kartonkikoneen asennus, testaus- ja käyttöönottovalvontaa sekä koulutuspalveluita. Asennus ja palvelupaketti täydentävät Metson laajennettua toimitusta Amcorille ja vahvistavat projektointia.

 

Botanyn tehtaan kartonkikone rakennetaan tuottamaan korkealaatuista kierrätysmassapohjaista ulkopakkauskartonkia Sydneyn alueelta kerättävästä kierrätysmateriaalista. Koneella valmistetaan paperipohjaisia tuotteita laajalla neliöpainoalueella käytettäväksi kevyisiin, tehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

 

Amcor Packaging (Australia) Pty Ltd kuuluu Amcor Limited -yhtiöön. Amcor Limited on maailmanlaajuinen pakkausvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman muovi-, kuitu-, metalli- ja lasipakkaustuotteita ja pakkauksiin liittyviä palveluita. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 9 miljardia euroa, ja sillä on maailmanlaajuisesti 35 000 työntekijää. Yhtiöllä on yli 300 tuotantoyksikköä kaikkiaan 43 maassa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Hannu T. Pietilä, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 503 4085

Metso Twitterissä