Pörssitiedote maaliskuuta 1, 2011 09.00.00 ap. CET

Metso pitkälle edenneissä neuvotteluissa Suzanon kanssa kokonaisen sellutehtaan toimituksesta

Metso Oyj:n pörssitiedote 1.3.2011 klo 9:00 paikallista aikaa


Metso ja Suzano Papel e Celulose S.A. käyvät pitkälle edenneitä neuvotteluja, jotka koskevat sopimusta Suzano Papel e Celulosen Brasilian koillisosaan Maranhãon osavaltioon rakennettavan uuden 1,5 miljooonaa tonnia vuodessa tuottavan sellutehtaan keskeisen teknologian toimituksesta. Uusi tehdas otetaan käyttöön vuoden 2013 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Tässä vaiheessa neuvotteluja toimituksen arvoa ei julkisteta.

 

Suzano Papel e Celulose on yksi latinalaisen Amerikan suurimpia integroituja sellun- ja paperintuottajia. Yhtiön Brasiliassa ja kansainvälisillä markkinoilla myytäviä päätuotteita ovat eukalyptussellu, kirjoitus- ja painopaperit ja kartonki.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa: (englanniksi ja portugaliksi)
Celso Tacla, Paperi- ja kuituteknologian Etelä-Amerikan toimintojen johtaja, Metso, puh. + 55 41 3341 4403

 

Lisätietoja sijoittajille antaa:
Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

 

 

Metso Oyj

 

Harri Nikunen
talous- ja rahoitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä