Lehdistötiedote maaliskuuta 22, 2011 03.30.00 ip. CET

Metso tukee Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhreja

Metso Oyj:n lehdistötiedote 22.3.2011 klo 15:30 paikallista aikaa

Metso lahjoittaa 20 000 euroa Suomen Punaiselle Ristille Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhrien auttamiseksi.

 

Japanin itärannikon tuntumassa tapahtui  11. maaliskuuta voimakas maanjäristys. Maanjäristys ja sen aiheuttama tsunami synnyttivät laajoja vahinkoja Honshun saaren itäosissa. Tuhansien ihmisten on vahvistettu kuolleen ja olevan edelleen kateissa. Lisäksi tilanne maanjäristyksessä ja tsunamissa vaurioituneissa ydinvoimaloissa on edelleen epävakaa.

 

Metsolla on Japanissa yhteensä 116 työntekijää viidessä toimipisteessä: Tokiossa, Jokohamassa, Osakassa, Okayamassa ja Kitakamissa. Metson työntekijät eivät tietojemme mukaan ole loukkaantuneet maanjäristyksessä tai tsunamissa, mutta osa yksiköistä on kärsinyt maanjäristyksen aiheuttamista pienemmistä vaurioista.

 

Kannustamme työntekijöitämme tukemaan Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhreja Punaisen Ristin tai Punaisen Puolikuun katastrofirahaston kautta. Lisätietoa löydät osoitteesta http://www.ifrc.org/japan tai kansallisilta Punaisen Ristin tai Punaisen Puolikuun kotisivuilta.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Jukka Seppälä, johtaja, sidosryhmäsuhteet ja kauppapolitiikka, Metso, puh. 020 484 3106

 

Metso Twitterissä