Pörssitiedote maaliskuuta 2, 2011 09.00.00 ap. CET

Metso uudisti vision, mission ja arvot

Metso Oyj:n pörssitiedote 2.3.2011 klo 9.00 paikallista aikaa


Metso kirkastaa toimintansa perusteita viimeisen vuoden kestäneen sisäisen prosessin päätteeksi. Yhtiö julkaisee tänään uudistetun vision, mission ja arvot, jotka kertovat tiivistetysti Metson yhteisen tavoitteen, miksi yhtiö on olemassa ja miten se pääsee tavoitteisiinsa.  

Metson uusi toimitusjohtaja Matti Kähkönen kommentoi: "Markkina-asemamme on vahvalla pohjalla kuten myös taloudellinen tilanteemme ja strategiamme. Toimintaympäristömme kuitenkin muuttuu jatkuvasti, ja siksi on välttämätöntä, että myös me uudistumme ja kehitämme toimintaamme. Visiomme, missiomme ja toimiminen entistä vahvemmin arvojemme mukaisesti edesauttavat uudistumistamme."

 

Uusi visio, missio ja arvot

 

Metson uudistettu visio on "Yhteistyöllä ykköseksi." Yhteistyö tarkoittaa muun muassa tiivistä työskentelyä sekä sisäisesti että asiakkaiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Ykköseksi tarkoittaa lisäarvon luomista sidosryhmille kaikessa tekemisessä.

 

Yhtiön uudistettu missio, toiminnan tarkoitus, painottaa kestäviä ratkaisuja: "Autamme asiakkaitamme jalostamaan luonnonvaroja ja kierrättämään materiaaleja kestävällä tavalla arvokkaiksi tuotteiksi." Mission mukaisesti Metso on sitoutunut toimimaan yhdessä asiakkaan kanssa ja osallistumaan aktiivisesti kestävämmän maailman rakentamiseen.

 

Metson uudistetut arvot ovat asiakkaan menestyksen edistäminen, uusien ratkaisujen kehittäminen, tuloksien aikaansaaminen yhdessä ja toisten kunnioittaminen.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

 

Lisätietoja sijoittajille antaa:
Johanna Henttonen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

 

 

 

 

 

Metso Oyj

 

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

 

Johanna Henttonen
sijoittajasuhdejohtaja

 

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

 

Metso Twitterissä