Lehdistötiedote huhtikuuta 29, 2011 10.30.00 ap. CET

Metso toimittaa keittämön ja kuitulinjan uudistuksen Phoenix Pulp & Paperille Thaimaahan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 29.04.2011 klo 10:30 paikallista aikaa

 

Metso toimittaa keittämön ja kuitulinjan uudistuksen Phoenix Pulp & Paper Co:n Khon Kaenin tehtaalle Thaimaahan. Laitteet käynnistyvät heinäkuussa 2012. Tilauksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa ja se kirjataan Paperi- ja kuituteknologian toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitus käsittää kaksiastiaisen keittimen, joka tuottaa 200 000 tonnia eukalyptussellua vuodessa. Kuitulinjaan asennetaan uusi pesupuristin. Uuden keittojärjestelmän avulla Khon Kaenin tehdas pystyy nostamaan tuotantokapasiteettiaan ja käyttämään raaka-aineita tehokkaammin hyväkseen. Samalla myös tehtaan ympäristökuormitus vähenee.

 

Phoenix Pulp & Paper Public Company Limited on sellutuotteiden valmistuksen pioneeri. Se on perustettu vuonna 1975 ja kuuluu tytäryhtiönä SCG Paper -yhtiöön, joka on yksi Thaimaan johtavia integroituja sellun- ja paperituottajia. Phoenix Pulp & Paper myy tuotteitaan Thaimaahan ja ulkomaille.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa (ruotsiksi tai englanniksi):

 

Lars Dahlqvist, johtaja, Kuidunkäsittely, Kuidut-liiketoimintalinja, Metso, puh. +46 70 606 80 90

Metso Twitterissä