Lehdistötiedote huhtikuuta 20, 2011 03.00.00 ip. CET

Metso uudistaa Grupo Unipakin uudelleensijoitetun paperikoneen Meksikossa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 20.04.2011 klo 15:00 paikallista aikaa


Metso uudistaa meksikolaisen Grupo Unipak, S.A. de C.V. PT.:n uudelleensijoitetun hienopaperikoneen yhtiön uudella Grupak Hidalgon tehtaalla Emiliano Zapatan kunnassa Meksikossa. Uudistettu kone käynnistyy vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen aikana. Tilauksen arvo on noin 5 miljoonaa euroa. Siirretty kone on alkuperältään yhdysvaltalainen. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologian ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Siirretty hienopaperikone uudistetaan tuottamaan ulkopakkauskartonkia. Metson toimitus käsittää viiraosan modernisoinnin. Lisäksi toimitus sisältää kuivatusosan, ilmajärjestelmien ja höyry- ja lauhdejärjestelmän modernisoinnin sekä uuden kuivanpään pulpperin.

 

Grupo Unipak, S.A. de C.V. PT on suuri meksikolainen yritys, joka valmistaa erilaisia elintarvikkeiden pakkaamiseen liittyviä tuotteita. Tällä hetkellä sen kahdella kartonkikoneella  Meksikon Cuernavacassa valmistetaan laineri- ja fluting- ulkopakkauskartonkilajeja yhtiön omaan käyttöön.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdisölle antaa:

Mikko Osara, Paperikoneet-yksikön myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 841 8804

Metso Twitterissä