Lehdistötiedote toukokuuta 17, 2011 09.00.00 ap. CET

Metso jatkaa venttiilitoimintojen vahvistamista investoimalla nyt Pohjois-Amerikkaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 17.05.2011 klo 09:00 paikallista aikaa

 

Metso investoi Pohjois-Amerikassa Shrewsburyssa sijaitsevan venttiilituotantolaitoksen laajennukseen. Investointi on jatkoa Metson strategialle vahvistaa venttiilitoimintoja maailmanlaajuisesti. Kun Shrewsburyn laajennus valmistuu, on Metsolla uusi ja moderni tuotantolaitos lähellä jokaista merkittävää markkina-aluetta.

 

Shrewsburyn 7500 neliön laajennus valmistuu  vuonna 2012. Laajennuksen investointikustannukset ovat noin 4 miljoonaa euroa.

 

 ''Nämä ovat positiivisia viestejä asiakkaillemme: Parannamme jatkuvasti palvelutasoamme öljy-, kaasu- ja prosessiteollisuuden sekä sellu- ja paperiteollisuuden yhteistyökumppanina'',  kertoo johtaja Markku Simula Automaatio-liiketoiminnasta.

''Asiakkaidemme prosessit ovat yhä vaativampia ja he edellyttävät meiltä jatkuvasti entistä parempia ratkaisuja ja palveluita.Uusien tilojen myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tehostaa näiden korkeaa teknologiaa sisältävien tuotteiden valmistusta sekä kehittää edelleen laatua ja toimituskykyä'', Simula kertoo

''Olemme jo johtava venttiiliratkaisujen ja palvelujen tarjoaja Yhdysvalloissa. Meillä on siellä vahva vakiintunut markkina-asema öljy-, kaasu- ja prosessiteollisuuden sekä massa- ja paperiteollisuuden toimittajana.  Investointi antaa meille mahdollisuuden laajentua myös muille alueille'', hän jatkaa.

 

Metson venttiilitoiminnot työllistävät Pohjois-Amerikassa  tällä hetkellä noin 500 henkilöä. Laajennuksen jälkeen suurin osa henkilöstöstä sijoitetaan Shrewsburyyn.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Markku Simula, Johtaja, Flow Control, Automaatio-liiketoimintalinja, Metso, puh. +358 40 579 8128

Metso Twitterissä