Lehdistötiedote toukokuuta 17, 2011 04.00.00 ip. CET

Metso toimittaa kartonkikoneuudistuksen Cartones Ponderosalle Meksikoon

Metso Oyj:n lehdistötiedote 17.05.2011 klo 16:00 paikallista aikaa

 

Metso uudistaa taivekartonkikoneen Cartones Ponderosa, S.A. de C.V. -yhtiön San Juan del Ríon tehtaalla Meksikossa. Tehtaan uudistettu kone otetaan käyttöön vuoden 2012 toisella vuosineljänneksellä. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus kirjataan Paperi- ja kuituteknologian toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitukseen kuuluu päällystys- ja kuivatusosan uudistus. Kuivatuskapasiteettia nostetaan kahdella päällepuhalluskuivaimella, mikä mahdollistaa sekä tuotantomäärän että linjanopeuden noston. Olemassa olevan päällystysaseman korvaaminen verhopäällystysasemalla ja uusi konekierto parantavat taivepakkauskartongin laatua entisestään.

 

San Juan del Ríossa Meksikossa sijaitseva Cartones Ponderosa, S.A. de C.V. on Meksikon johtava päällystetyn kartongin tuottaja. Yritys tuottaa yli puolet Meksikon kierrätetystä päällystetystä kartongista ja on alansa ainoa vientiyritys maassaan.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

Lisätietoja lehdistölle antavat:

Pekka Turtinen, myyntipäällikkö, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 770 7649

 

JP Beaudoin, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. +1 678 641 1016

Metso Twitterissä