Lehdistötiedote toukokuuta 12, 2011 06.00.00 ip. CET

Metson sijoittajasuhdejohtaja vaihtuu

Metso-konsernin lehdistötiedote 12.5.2011 klo 18:00 paikallista aikaa

 

Metson sijoittajasuhdejohtaja Johanna Henttonen jättää Metson siirtyäkseen ABB-konsernin sijoittajasuhdejohtajaksi heinäkuun alussa. Henttonen on johtanut Metson sijoittajasuhteita vuodesta 2005 alkaen.

 

Metso on aloittanut prosessin seuraajan rekrytoimiseksi. Sillä aikaa Metson sijoittajasuhdepäällikkö Marja Mäkinen toimii sijoittajasuhdetiimin vetäjänä.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

Harri Nikunen, talous- ja rahoitusjohtaja, Metso, puh. 020 484 3010

Metso Twitterissä