Lehdistötiedote kesäkuuta 7, 2011 02.45.00 ip. CET

Jari Koikkalainen nimitetty Metson Paperi- ja kuituteknologian Kiinan-alueen johtajaksi

Metso Oyj:n lehdistötiedote 07.06.2011 klo 14:45 paikallista aikaa

Jari Koikkalainen on nimitetty Metson Paperi- ja kuituteknologian Kiinan-alueen johtajaksi 1. elokuuta 2011 alkaen. Hän toimii tällä hetkellä Metson Paperit-liiketoimintalinjan myyntijohtajana ja yhtiön Paperi- ja kuituteknologia -segmentin myyntitoiminnon vetäjänä.

 

Uudessa tehtävässä Koikkalaisen päähuomio kohdistuu Metson Paperi- ja kuituteknologian markkina-aseman edelleen vahvistamiseen kehittämällä sen myynti- ja palvelutoimintaa Kiinassa siten, että se vastaa paikallisten asiakkaiden odotuksia yhä paremmin. Koikkalainen toimii myös paikallisen johtoryhmän vetäjänä organisaation eri osien erinomaisen yhteistyön varmistamiseksi.

 

Koikkalaisen toimipaikka on Pekingissä ja hän raportoi Paperi- ja kuituteknologian johtaja Pasi Laineelle.

 

Koikkalainen seuraa tehtävässä Ari Harmaalaa, joka on toiminut Metson palveluksessa 25 vuotta, joista 18 vuotta Aasiassa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

 

Pasi Laine, Johtaja, Paperi- ja kuituteknologia, Metso, puh. +358 20 484 3200

Metso Twitterissä