Lehdistötiedote kesäkuuta 3, 2011 09.00.00 ap. CET

Metso toimittaa murskauslaitteistoa Fortescue Metals Groupille Australiaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 03.06.2011 klo 09:00 paikallista aikaa

Metso toimittaa murskauslaitteistoa Fortescue Metals Group Limited -yhtiölle (Fortescue) Australiaan. Toimitus saadaan päätökseen toukokuuhun 2012 mennessä. Tilauksen arvo on noin 34 miljoonaa euroa.

Tilaukseen sisältyy 13 välivaiheen MP1000 -kartiomurskainta. Niistä kolme yksikköä toimitetaan Fortescuen Christmas Creek -rautamalmilaitokselle ja kymmenen yksikköä Solomon -rautamalmikaivokselle. Kaivokset sijaitsevat Pilbarassa läntisessä Australiassa.

 

Murskaimet toimitetaan esikoottuina moduuleina ja Metso avustaa niiden asennuksessa ja käynnistyksessä. Tilaus sisältyy Kaivos- ja maarakennusteknologian ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

Fortescue Metals Group kuuluu maailman suurimpiin rautamalmin tuottajiin ja välittäjiin. Vuonna 2003 perustetun yhtiön palveluksessa on noin 2500 henkeä ja vuonna 2010 sen liikevaihto oli 2,267 miljardia euroa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat (englanniksi):

 

Ross Wotherspoon, johtaja, Australia ja Uusi Seelanti, Kaivos- ja maarakennusteknologia, puh. +61 418 282 369

Ken Burson, Tuotepäällikkö, Murskaus, Aasian ja Tyynenmeren markkina-alue, puh. +61 8 9420 5878

 

 

Metso Twitterissä