Lehdistötiedote heinäkuuta 14, 2011 01.00.00 ip. CET

Metso hoitaa Amcorin tehtaan tehdaskunnossapidon Australiassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 14.7.2011 klo 13:00 paikallista aikaa

 

Metso ja Amcor Packaging (Australia) Pty Ltd ovat solmineet Australiassa New South Walesin osavaltiossa sijaitsevan Amcorin Botanyn tehtaan B9-kartonkikoneen tehdaskunnossapitoa koskevan sopimuksen. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

 

Ulkopakkauskartonkia valmistavan B9-linjan toimittaa Metso ja se käynnistyy vuoden 2012 puolivälissä. Tämä linjan päätilaus saatiin Amcorilta ja julkistettiin vuonna 2008.

 

Heinäkuun 12. päivä 2011 voimaan astuneen monivuotisen tehdaskunnossapitosopimuksen mukaan Metso vastaa kokonaisuudessaan Botanyn tehtaan massankäsittelyjärjestelmän ja kartonginvalmistuslinjan sekä muiden tehdaslaitteistojen kunnossapitotoimintojen perustamisesta, tehdaskunnossapidosta ja parannusprojekteista.

 

Metson tehdaskunnossapitomallin mukaan tehtaalla optimoidaan proaktiivisen, kuntoon perustuvan kunnossapidon käyttö Metson soveltaman luotettavuuskeskeisen kunnossapidon (RCM) pohjalta. Malli edesauttaa varmistamaan laitteistojen parhaan mahdollisen tehokkuuden ja kustannusten optimoinnin. 

 

Amcor Packaging (Australia) Pty Ltd kuuluu Amcor Limited -yhtiöön. Amcor Limited on maailmanlaajuinen pakkausvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman muovi-, kuitu-, metalli- ja lasipakkaustuotteita ja pakkauksiin liittyviä palveluita. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 9 miljardia euroa, ja sillä on maailmanlaajuisesti 35 000 työntekijää. Yhtiöllä on yli 300 tuotantoyksikköä kaikkiaan 43 maassa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 28 500 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

 

Jukka Koiranen, myyntijohtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso
Puh. 040 545 6173

 

Metso Twitterissä