Lehdistötiedote elokuuta 11, 2011 02.00.00 ip. CET

Metso toimittaa kartonkikoneuudistuksen DS SmithPaperin Kemsleyn tehtaalle Englantiin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 11.8.2011 klo 14:00 paikallista aikaa

Metso toimittaa laajan kartonkikoneuudistuksen DS SmithPaperin Kemsleyn tehtaalle Englantiin. Uudistettu kartonkikone otetaan käyttöön vuoden 2012 toisella vuosineljänneksellä. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tilaus on sisällytetty Paperi- ja kuituteknologian vuoden 2011 toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

Metson toimitukseen kuuluu viira-, puristin- ja kuivatusosien uudistukset. Lisäksi Metson toimitus sisältää uuden liimapuristimen ja uuden kalanterin. Kaikki uudistukseen liittyvä asennustyö sisältyy myös toimitukseen. Uudistuksen tarkoituksena on varmistaa Kemsleyn tehtaan kartongin erittäin korkea laatutaso.

 

DS SmithPaper on kansainvälinen kierrätyspakkaustoimittaja ja Euroopan johtava toimistotuotteiden tukkukauppias. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on noin 2,4 miljardia euroa,  ja sillä on yli 12 000 työntekijää. DS SmithPaper toimii useassa Euroopan maassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antavat:

 

Petri Paukkunen,  johtaja, uudistukset ja prosessiratkaisut, Paperit-liiketoimintalinja, Metso
Puh. 040 744 8182

 

Kari Sorsa, myyntipäällikkö, Paperit-liiketoimintalinja, Metso
Puh.  040 580 3011 

Metso Twitterissä