Lehdistötiedote elokuuta 1, 2011 03.00.00 ip. CET

Metso vahvistaa asemiaan huoltopalveluissa Pohjois-Amerikan kaivostoiminnoissa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 01.08.2011 klo 15:00 paikallista aikaa

Metso on ostanut Copperstate Industrial Services -yhtiön, joka tarjoaa kaivosten huoltopalveluja kotipaikkanaan Phoenix, Arizonan osavaltio. Yritysosto vahvistaa Metson asemaa johtavana kaivos- ja maarakennusteollisuuden tuotteiden ja palvelujen tarjoajana. Yritys siirtyy Metson omistukseen 1.8. 2011 alkaen. Kauppasummaa ei julkisteta.

 

Copperstate on perustettu vuonna 1999, mistä lähtien yhtiö on rakentanut ammattitaitoisen huolto-organisaation Yhdysvaltojen kaivosalueelle. Metson Palvelut-liiketoimintalinjaan siirtyy kaupan myötä noin 40 henkilöä. Copperstaten henkilöstö liitetään Metson Kaivos- ja maarakennusteknologiasegmentin Palvelut-liiketoimintalinjaan, josta he jatkavat jo olemassaolevien asiakkaiden palvelua. Kaupan myötä Metso vahvistaa asemiaan huolto-, korjaus- ja uudistusprojekteissa Yhdysvaltojen lisäksi myös Kanadassa ja Meksikossa.

 

"Yritysosto sopii erinomaisesti Metson kannattavan kasvun toimintastrategiaan," arvioi johtaja Randy Reisinger, joka vastaa yhtiön teknillisistä palveluista, sisältäen varaosat, korjauspalvelut ja kenttähuollon. "Metson tavoitteena on kehittää edelleen asiakastyytyväisyyttä rekrytoimalla lisää huollon asiantuntijoita asiakaspalveluun."

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja lehdistölle antaa:

 

Randall Reisinger, johtaja, Teknilliset palvelut, Palvelut-liiketoimintalinja, Metso, puh.  +1 717 849 7424 

Metso Twitterissä