Lehdistötiedote syyskuuta 20, 2011 10.30.00 ap. CET

Kutsu kysymys- ja vastaustilaisuuteen (Q&A) Metson johdon kanssa ennen hiljaista jaksoa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 20.9.2011 klo 10:30

 

Metson johto isännöi Q&A tilaisuuksia aina ennen hiljaisen jakson alkua vuonna 2011. Tilaisuuksien tarkoitus on palvella tasapuolisesti kaikkia markkinaosapuolia ja lisätä aiemmin annetun tiedon ymmärrystä tarjoamalla mahdollisuus esittää kysymyksiä johdollemme. Emme julkaise tilaisuudessa uutta tietoa, vaan annamme lisäselvyyttä liiketoiminnoistamme ja markkinatilanteesta. Tästä johtuen emme julkista tilaisuuksien yhteydessä erillistä tiedotetta. Tilaisuus  taltiodaan webcast-lähetyksenä ja se on saatavilla verkkosivuillamme tilaisuuden jälkeen.

 

Q&A-tilaisuus ennen hiljaista jaksoa tammi-syyskuun 2011 tuloksen alla
järjestetään tiistaina 4.10.2011, klo 15:00 ja kysymyksiin vastaa Metson toimitusjohtaja Matti Kähkönen yhdessä talousjohtaja Harri Nikusen kanssa. Sijoittajasuhdepäällikkö Marja Mäkinen toimii tilaisuuden moderaattorina. Tilaisuus on englanninkielinen.

 

Tilaisuuteen voi osallistua ja esittää kysymyksiä sekä webcast-lähetyksen että puhelinkonferenssin kautta (lisätiedot alla). Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen sähköpostitse osoitteeseen ir.metso@metso.com, maanantaihin 3.10.2011 klo 12:00 mennessä.

 

Osallistu webcast-lähetykseen osoitteessa www.metso.com/webcasts.

 

Puhelinkonferenssiin pääset mukaan soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon
·      09 2313 9201
·      Salasana: Metso

 

Nauhoitus tilaisuudesta on kuunneltavissa kahden viikon ajan 18.10.2011 saakka soittamalla numeroon:
·      +44 (0)20 7031 4064
·      Salasana: 885 219

 

Tilaisuuden jälkeen on viimeistään torstaina 6.10.2011 verkkosivuillamme aukikirjoitettu teksti tilaisuudesta.

 

Tervetuloa Q&A tilaisuuteemme!

 

Metso Corporation

 

Marja Mäkinen
Sijoittajasuhdepäällikkö

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja:
Anu Haapamäki, Sijoittajasuhdekoordinaattori, puh. 020 484 3117

Metso Twitterissä