Lehdistötiedote syyskuuta 28, 2011 08.30.00 ap. CET

Metso solmii telapalvelusopimuksen Holmen Paperin kanssa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 28.09.2011 klo 08:30 paikallista aikaa


Metso on solminut ruotsalaisen Holmen Paperin kanssa yhtiön Hallstan paperitehtaan telapalvelua koskevan sopimuksen. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

 

Kolmivuotisen sopimuksen mukaisesti, joka astui voimaan 1. syyskuuta 2011,  Metso vastaa Hallstan paperitehtaan kaikista mekaanisista telahuolloista. Telojen hionta ja osa telahuollosta tehdään Metson Borlängen ja Karlstadin telaverstaissa. Hallstan paperitehtaalla työskentelee Metson kunnossapitoinsinööri tehtaan ja Metson välisenä yhteyshenkilönä, ja lisäksi miehitykseen kuuluu kaksi kunnossapitoteknikkoa.

 

Hallstan paperitehtaan teknisestä osastosta vastaava Daniel Peltonen toteaa: "Odotamme tältä sopimukselta paljon, ei ainoastaan telahionnan laadun ja kunnossapidon tehokkuuden osalta. Odotamme sopimuksella myös olevan positiivista vaikutusta tuottavuuteen."

Holmen Paper perustettiin 400 vuotta sitten, ja se on Euroopan johtavia painopapereiden valmistajia. Hallstan paperitehtaan kolmella paperikoneella valmistetaan aikakauslehtipaperia ja erilaisia puupitoisia painopapereita. Vuosituotanto on 670 000 tonnia.

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

 

Lisätietoja antavat:

 

Mikael Nyman, huoltokeskusten päällikkö, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh.  +46 705 171 378

Mika Tolvanen, johtaja, Service, Paperit-liiketoimintalinja,  Metso, puh. 040 758 8756

Metso Twitterissä