Lehdistötiedote syyskuuta 19, 2011 08.30.00 ap. CET

Metso toimittaa päällystetyn kartongin valmistuslinjan International Paper & Sun Cartonboard -yhtiölle Kiinaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 19.09.2011 klo 08:30 paikallista aikaa

Metso toimittaa päällystetyn kartongin valmistuslinjan International Paper & Sun Cartonboard Co., Ltd -yhtiölle Kiinaan. Tilauksen arvoa ei julkisteta.  Tämäntyyppisen tuotantolinjan arvo on tyypillisesti 90-120 miljoonaa euroa toimituslaajuudesta ja tuotantokapasiteetista riippuen.

 

Metson toimitus sisältää kokonaisen päällystettyä kartonkia valmistavan koneen  perälaatikosta pituusleikkureihin. Tämän lisäksi toimitukseen sisältyvät myös massankäsittelyjärjestelmät ja  lyhyen kierron järjestelmät, huuvat koneilmastointeineen sekä pastakeittiö. Laajaan automaatiojärjestelmätoimitukseen kuuluvat prosessi-, kone- ja laatusäädöt, ratakatko- ja ratavalvonta sekä kunnonvalvonta. Pääosa tilauksesta sisällytetään Paperi- ja kuituteknologian vuoden 2011 kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin, ja automaatiotoimitus sisällytetään Energia- ja ympäristöteknologian vuoden 2011 kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

 

International Paper & Sun Cartonboard Co., Ltd. on International Paperin ja Sun Paper Group -yhtymän yhteisyritys. Yhteisyrityksessä yhdistyy International Paperin johtamis- ja teknologiakokemus  Sun Paper Groupin paikallisiin resursseihin ja paikallisten markkinoiden syvälliseen tuntemukseen. Yrityksen kolmen koneen yhteenlaskettu kapasiteetti on 850 000 t/v ja liikevaihto vuonna 2010 oli noin 530 miljoonaa euroa.

 

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com
  
Lisätietoja antavat:

Hannu Mälkiä, johtaja, Paperit-liiketoimintalinja, Metso, puh. 0400 460 587

 

Fan Ze, myyntijohtaja, Paperi- ja kuituteknologia, Metso, puh.  +86 139 0133 6277

Metso Twitterissä