Lehdistötiedote tammikuuta 9, 2012 03.00.00 ip. CET

Metso toimittaa murskauslaitteita Camargo Corrêan patohankkeeseen Venezuelaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 09.01.2012 klo 15:00 paikallista aikaa

Metso ja Camargo Corrêa- ja Hydrologic -yhtiöt ovat sopineet laitetoimituksesta yhtiöiden uuteen murskaus- ja seulontalaitokseen Venezuelaan.  Uusi laitos on osa TUY-IV-patoprojektia, jonka yhteydessä rakennetaan Caracasiin vettä toimittava pato. Rakennushanke sijaitsee Mirandan maakunnassa, Acavedon kunnan pohjoisosassa.  Laitteiden lisäksi toimitus sisältää projektin valvontatehtävät. Toimituksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa.

Sopimuksen mukaan Metso toimittaa kokonaisen, kiinteän murskaus- ja seulontalaitoksen sekä siihen liittyvät automaatio- ja varaosatoimitukset. Kauppaan sisältyy myös asennuksen valvonta.

"Nyt sovittu toimitus jatkaa menestyksekästä yhteistyötä Metson ja Camargo Corrêan välillä. Hanke on ainutlaatuinen, koska murskauslaitos on myös kokonaan automatisoitu Metson toimesta," kertoo Dionísio Covolo, Metson maarakennuslaitteista vastaava kaupallinen johtaja.

Toimitus tehdään vuoden 2012 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, ja laitos käynnistyy kuluvan vuoden kuluessa. Toimitus on kirjattu Metson Kaivos- ja maarakennuksen vuoden 2011 neljännen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

Tekniset tiedot

Toimitus sisältää kaksi C140-leukamurskainta, kaksi HP4-kartiomurskainta, HP400-kartiomurskaimen, TS2.2- ja Vibraline 60"x72" -seulat, kaksi TS5.2-seulaa, kaksi TS6.2-seulaa, kaksi Barmac-keskipakomurskainta, kolme hihnasyötintä, HP400-murskaimen teräsrakenteet sekä lukuisia kuljettimia. Murskauslaitoksen tuotantokapasiteetti on 800 tonnia tunnissa.

Camargo Corrêa on yksi Brasilian suurimmista yksityisistä yritysryhmistä. Se käynnisti toimintansa pienenä rakennusliikkeenä vuonna 1939 ja toimii tällä hetkellä 18 maassa työllistäen noin 58 000 asiantuntijaa. Yritysryhmä toimii mm. infrastruktuurin rakentajana, voimantuotannossa ja -jakelussa, julkisissa palveluissa, kiinteistöalalla sekä teollisissa öljy- ja kaasuhankkeissa. Yhtiö toimii myös sementti- ja terästeollisuudessa sekä jalkine- ja tekstiilialoilla.

Metso on kansainvälinen teknologiakonserni, jonka erikoisosaamista ovat kestävät teknologia- ja palveluratkaisut kaivos-, maarakennus-, voimantuotanto-, automaatio-, kierrätys- sekä massa- ja paperiteollisuudelle. Metso työllistää noin 29 000 osaajaa yli 50 maassa. www.metso.com

Lisätietoja (englanniksi):

Dionísio Covolo, maarakennuslaitteista vastaava kaupallinen johtaja, Kaivos- ja maarakennus, Metso, puh. +55 15 2102-1533

Metso Twitterissä