Lehdistötiedote lokakuuta 2, 2012 01.00.00 ip. CET

Metso kaupankäynnin kohteeksi OTCQX-markkinapaikalla

Metso Oyj:n lehdistötiedote 2.10.2012 klo 13:00 paikallista aikaa

 

Sijoittaminen Metsoon helpottuu Yhdysvalloissa, kun kaupankäynti Metson ADR (American Depositary Receipts) -todistuksilla alkaa International OTCQX-markkinapaikalla. Metson tunnus OTCQX-markkinalla on "MXCYY" ja yksi ADR-todistus vastaa yhtä Metson osaketta.

OTCQX on OTC (over-the-counter) -markkinoiden korkein taso, jossa listattavilta yrityksiltä vaaditaan muita kattavampaa taloudellista raportointia ja taloudellisten tietojen saatavuutta. Yhtiöiden taloudelliset raportit ja ajantasaista tietoa ADR-noteerauksista löytyy osoitteesta www.otcmarkets.com.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.


www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

 

Lisätietoja:
Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Twitterissä