Lehdistötiedote lokakuuta 19, 2012 02.00.00 ip. CET

Metso on ilmastoraportoinniltaan paras pohjoismainen teollisuusyritys

Metso Oyj:n lehdistötiedote 19.10.2012 klo 14:00 paikallista aikaa

Metso saa kiitosta pohjoismaisessa Carbon Disclosure Leadership -indeksissä, joka tarkastelee yritysten ilmastoasioiden raportointia. Indeksi on osa voittoa tavoittelemattoman Carbon Disclosure Projectin (CDP) vuosittaista Nordic 260 -selvitystä, joka julkaistiin 16.10. Tukholmassa. Metso on jo useamman vuoden ajan osallistunut Carbon Disclosure -projektiin ja tämän vuoden tulos 97/100 nosti Metson ensimmäistä kertaa Nordic Carbon Disclosure Leadership -indeksiin. Metson tulos oli korkein pohjoismaisten teollisuusyritysten sarjassa.

"Olemme iloisia ja ylpeitä tuloksesta, ovathan kestävä teknologia ja palvelut liiketoimintamme ydintä. Metso edistää kestävää kehitystä tarjoamalla sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka vähentävät ympäristökuormitusta sekä parantavat asiakkaidemme toimintojen laatua. Keskitymme tutkimus- ja kehitystyössä kestäviin teknologisiin ratkaisuihin ja näemme, että teknologialla on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen hillinnässä ja sen muutoksiin sopeutumisessa", sanoo Metson kestävästä kehityksestä ja teknologiasta vastaava johtaja Lennart Ohlsson.

Carbon Disclosure Leadership -indeksi arvioi ja nostaa esiin pohjoismaisia pörssiyrityksiä, jotka ovat hallinnoinnissaan osoittaneet ammattimaista otetta ilmastoasioiden raportointiin. Korkea pistemäärä on osoitus yrityksen hyvästä sisäisestä tiedonhallinnasta sekä ilmastonmuutoksen vaikutusten ymmärtämisestä.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com  , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Lennart Ohlsson, Senior Vice President, Sustainability and Technology Development, Metso, puh. +46 706 00 13 59

Metso Twitterissä