Pörssitiedote joulukuuta 18, 2012 03:45:00 CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Arvopaperimarkkinalain 2. luvun 10 §:n mukainen ilmoitus osakkeenomistajan omistusosuuden muuttumisesta

Metso Oyj:n pörssitiedote 18.12.2012 klo 16:45 paikallista aikaa

Metso Oyj on saanut Arvopaperimarkkinalain mukaisen ilmoituksen Cevianin rahastojen omistusosuuden muutoksesta. Cevian Capital II Master Fund L.P. on siirtänyt kaikki omistamansa 12 508 060 Metson osaketta Cevian Capital Partners Ltd:lle, joka on Cevian Capital II Master Fund L.P.:n kokonaan omistama tytäryhtiö.

Siirto toteutui 18.12., jonka jälkeen Cevian Capital Partners Ltd. omistaa yhteensä 12 508 060 Metson osaketta, mikä vastaa 8,32 % Metson koko osakekannasta. Osakkeiden siirto ei vaikuta Cevianin rahastojen omistamien osakkeiden kokonaismäärään. Metson osakkeiden rekisteröity lukumäärä on 150 348 256, ja ne oikeuttavat vastaavaan määrään ääniä.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com ,
www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

Jaa tämä

Metso Twitterissä