Pörssitiedote helmikuuta 21, 2012 03.00.00 ip. CET

Välimiesoikeus päätti 10 miljoonan euron korvauksista Metsolle

Metso Oyj:n pörssitiedote 21.02.2012 klo 15:00 paikallista aikaa

Metso on saanut välimiesoikeudelta myönteisen päätöksen, johon liittyy 10 miljoonan euron korvaus sekä korkoja noin 2 miljoonaa euroa. Välimiesmenettely koski merkittävää projektitoimitusta Turkissa. Välimiesoikeus hylkäsi olennaisilta osin Metsoon kohdistuneet vaatimukset ja sen päätös on lopullinen. Metso kirjaa korvaukset ja korot tilinpäätökseensä suorituksen saatuaan.   

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antaa:
Rasmus Oksala, lakiasianjohtaja, Massa, Paperi ja Voimantuotanto -segmentti, Metso, puh. 020 484 3252

Metso Oyj

Harri Nikunen
talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen
sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä