Pörssitiedote maaliskuuta 7, 2012 12.45.00 ip. CET

Metso Oyj:n vuoden 2011 vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

Metso Oyj:n pörssitiedote 07.03.2012 klo 12:45 paikallista aikaa

Metso Oyj:n vuoden 2011 vuosikertomus ja tilinpäätös on julkaistu tänään suomeksi ja englanniksi pdf-tiedostoina osoitteessa www.metso.com/raportit. Lisäksi olemme julkaisseet englanninkielisen verkkovuosikertomuksen osoitteessa www.metso.com/2011. Painettu vuosikertomus julkaistaan suomeksi ja englanniksi viimeistään viikolla 12. Painettu raportti on tilattavissa osoitteesta www.metso.com/julkaisujentilaus.

Metso on tänään julkaissut myös selvityksensä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2011. Selvitys on laadittu suomalaisten listayhtiöiden hallinnointikoodin suosituksen mukaisesti. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla pdf-tiedostona osoitteessa www.metso.com/hallinnointi.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja lehdistölle antaa:
Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212

Lisätietoja sijoittajille antaa:
Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen
talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen
sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Esitteet
Nimi
Metson vuosikertomus 2011 Lataa
Selvitys Metson hallinto- ja ohjausjärjestelmästä Lataa

Metso Twitterissä