Lehdistötiedote huhtikuuta 19, 2012 01.00.00 ip. CET

Metso myy toimintojaan Ruotsissa TotalTech NTT:lle

Metso Oyj:n lehdistötiedote 19.04.2012 klo 13:00 paikallista aikaa

Metso myy Ruotsin Jällivaarassa sijaitsevan Energiplanin yksikkönsä TotalTech, Nordisk Transport Teknik AB:lle. Energiplanin yksikössä valmistetaan räätälöityjä konepajatuotteita useille asiakkaille Pohjois- ja Keski-Ruotsissa. Kauppahintaa ei julkaista. TotalTech NTT on tarjonnut työtä kaikille Energiplanin yksikön työntekijöille.

Metson Kaivos ja maarakennus -segmentti kehittää palvelutarjontaansa kaivosasiakkaille ja vahvistaa asiakaspalveluaan Pohjois-Ruotsissa, missä sijaitsevat kaivosyhtiöt laajentavat toimintaansa ja investoivat uusiin kaivosprojekteihin.

Metso on solminut Northland Resources AB:n kanssa monivuotisen palvelusopimuksen Kaunisvaaran rautamalmikaivokselle Pajalassa Ruotsissa ja perustaa alueelle palvelukeskuksen. Lisäksi Metsolla on palvelukeskukset Jällivaarassa, Kiirunassa ja Luulajassa.

TotalTech, Nordisk Transport Teknik AB on Jällivaarassa sijaitseva, nopeasti kasvava kaivosalan palveluyritys, joka toimii pääasiassa kuljetuksessa sekä mekaanisessa ja hydrauliikan huolloissa.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Christer Brännström, Ruotsin palveluyksiköiden päällikkö, Kaivos ja maarakennus, Metso, puh. +46 70 609 3136

Metso Twitterissä