Lehdistötiedote heinäkuuta 31, 2012 02.00.00 ip. CET

Metso uudistaa Hansol Paperin päällystyskoneen Etelä-Koreassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 31.07.2012 klo 14:00 paikallista aikaa

Metso uudistaa Hansol Paperin päällystyskoneen hienopaperia valmistavalla tuotantolinjalla yhtiön Changhangin tehtaalla Etelä-Koreassa. Uudistettu tuotantolinja käynnistyy vuoden 2013 aikana. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

"Uudistuksen tärkeimpänä tavoitteena on muuntaa tuotantolinja tuottamaan myös lämpöherkkää paperia. Uudistuksen jälkeen tehtaalla on mahdollista joustavasti vaihtaa tuotantoa päällystetyn hienopaperin sekä lämpöherkän paperin välillä", sanoo Metson vanhempi myyntipäällikkö Pekka Turtinen.

Tilaus sisältyy Massa, paperi ja voimantuotannon vuoden 2012 toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

Tekniset tiedot

Metson toimitus sisältää verhopäällystysaseman, pehmeänippikalanterin, rullaimen sekä kostutuslaitteen radan käyristymänsäätöön. Uusi verhopäällystysasema levittää radalle ohuen lämpöpäällysteen taloudellisesti kosketuksettomassa prosessissa.

Hansol Paper Co., Ltd. on johtava eteläkorealainen paperintuottaja. Yhtiö valmistaa painopapereita, teollisuuspapereita sekä erikoispapereita, kuten lämpöherkkää paperia, tarrapaperia, taidepaperia sekä mustesuihkupaperia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Soulissa.

Metson massa-, paperi- ja voimantuotantoammattilaiset ovat erikoistuneet prosesseihin, koneisiin, laitteisiin, palveluihin, paperikonekudoksiin ja suodatinkankaisiin. Tarjontamme ja kokemuksemme kattavat prosessin koko elinkaaren: uudet tuotantolinjat, uudistukset ja palvelut.  

www.metso.com/pulpandpaper , www.metso.com/power ,

www.twitter.com/MetsoPulpPaper

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Dong-Whee Choi , johtaja, Metso Paper Etelä-Korea
Puh. +82 2 583 4856

Pekka Turtinen, vanhempi myyntipäällikkö, Paperit-liiketoimintalinja, Metso
Puh. 040 770 7649

Metso Twitterissä