Lehdistötiedote heinäkuuta 6, 2012 10.00.00 ap. CET

Metson vähemmistöosuuden hankinta MW Powerista saatu päätökseen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 06.07.2012 klo 10:00 paikallista aikaa

Metso ja Wärtsilä ovat saaneet tarvittavan Euroopan komission hyväksynnän, jota edellytettiin MW Power Oy:tä koskevan omistusjärjestelyn loppuun saattamiseksi.

31.5.2012 julkistetun sopimuksen mukaisesti MW Powerin omistus siirtyy kokonaan Metsolle. Omistuksen siirtymiseen liittyvät järjestelyt Metson ja Wärtsilän kesken on saatu päätökseen. Kauppahintaa ei julkisteta.

MW Power tarjoaa pieniä ja keskisuuria uudistuviin polttoaineisiin perustuvia voima- ja lämpölaitosratkaisuja Euroopan markkinoille. Sen tärkeimpiä asiakkaita ovat kunnat ja kaupungit, teollisuus ja energiayhtiöt. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 250 henkilöä Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa ja Venäjällä.

Metson massa-, paperi- ja voimantuotantoammattilaiset ovat erikoistuneet prosesseihin, koneisiin, laitteisiin, palveluihin, paperikonekudoksiin ja suodatinkankaisiin. Tarjontamme ja kokemuksemme kattavat prosessin koko elinkaaren: uudet tuotantolinjat, uudistukset ja palvelut.

www.metso.com/pulpandpaper , www.metso.com/power ,
www.twitter.com/MetsoPulpPaper

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Marja Mäkinen, sijoittajasuhdepäällikkö, Metso, puh. 020 484 3211

Metso Twitterissä