Pörssitiedote syyskuuta 12, 2012 08.30.00 ap. CET

Metson hallitus ehdottaa 0,50 euron ylimääräistä osinkoa osakkeelta

                                                                                                                 Metso Oyj:n pörssitiedote 12.9.2012 klo 8.30 paikallista aikaa


Metson hallitus kutsuu ylimääräisen yhtiökokouksen koolle 12.10.2012 päättämään ylimääräisestä osingosta. Hallitus ehdottaa, että 31.12.2011 päättyneeltä tilikaudelta jaetaan ylimääräisenä osinkona 0,50 euroa osakkeelta keväällä maksetun, varsinaisen yhtiökokouksen vahvistaman 1,70 euron osakekohtaisen osingon lisäksi. Hallitus ilmoitti tilinpäätöstiedotteessa 9.2.2012 harkitsevansa ylimääräisen osingon ehdottamista myöhemmin tämän vuoden aikana, ja toteaa yhtiön vakaan taloudellisen aseman mahdollistavan nyt osingon maksamisen.

Osinko maksetaan 24.10.2012 osakkeenomistajalle, joka osingonmaksun täsmäytyspäivänä 17.10.2012 on merkittynä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Lukuun ottamatta yhtiön hallussa olevia omia osakkeita kaikki yhtiön osakkeet oikeuttavat osinkoon.

Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen julkistetaan Metson verkkosivuilla sekä erillisellä pörssitiedotteella.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com,
www.twitter.com/metsogroup

 

Lisätietoja antavat:
Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen
talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen
sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.metso.com

Metso Twitterissä