Lehdistötiedote tammikuuta 8, 2013 10.00.00 ap. CET

Metso myy Metso Husum AB:n Pichano Holding AB:lle

Metso Oyj:n lehdistötiedote 08.01.2013 klo 10:00 paikallista aikaa

Metso on myynyt kaikki Metso Husum AB:n osakkeensa Pichano Holding AB:lle osana Ruotsin-huoltoverkostonsa uudelleenjärjestelyä. Liiketoiminnan siirto tapahtui 1.1.2013. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Metso Husum AB on erikoistunut massa- ja paperiteollisuuden sekä rakennusteollisuuden kunnostus- ja ylläpitopalveluihin. Työ tapahtuu asiakastehtailla ja omassa valmistusyksikössä. Metso Husum AB:n liikevaihto on 1,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 12 henkilöä, jotka jatkavat yhtiön palveluksessa. Yhtiön toimipaikka sijaitsee Ruotsissa lähellä Örnsköldsvikiä.

"Me liitämme Husumin-yhtiön Pichanoon ilman erityisiä muutoksia ja jatkamme liiketoiminnan kehittämistä painopistealueillamme, joita ovat bioenergia, vesivoima, tuulivoima ja rakennusteollisuuden teräsrakentaminen", sanoo Pichano Holding AB:n toimitusjohtaja Kent Modin.

Pichano-ryhmä palvelee rakennus-, kuljetus- ja kunnossapitoalan yrityksiä.  Sen liikevaihto on 21 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 150.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com  , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja (ruotsiksi ja englanniksi):

Mikael Nyman, johtaja, Skandinavian huoltopalvelut, Massa, paperi ja voimantuotanto, Metso, puh. +46 70 517 13 78

Kent Modin, toimitusjohtaja, Pichano Holding AB, puh. + 46 70 365 95 55

Metso Twitterissä