Pörssitiedote lokakuuta 17, 2013 10.00.00 ap. CET

Simo Sääskilahti nimitetty Metson strategiajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

 Metso Oyj:n pörssitiedote 17.10.2013 klo 10:00  paikallista aikaa

Simo Sääskilahti (DI, KTM) on nimitetty Metson strategiajohtajaksi. Hänestä tulee myös Metson johtoryhmän jäsen.

Hänen vastuualueeseensa kuuluvat Metson strategia ja liiketoiminnan kehitys sekä fuusiot ja yritysostot. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.11.2013 ja raportoi Metson toimitusjohtaja Matti Kähköselle.

Simo Sääskilahti siirtyy uuteen tehtäväänsä Metson Automaatio-liiketoiminnasta, missä hän on toiminut liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana. Hänen vastuullaan on ollut  Automaatio-liiketoiminnan strategiaprosessi, fuusiot ja yritysostot sekä työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasiat ja laadun kehitys.

Metson nykyinen strategiajohtaja Kalle Reponen on päättänyt lähteä yhtiön palveluksesta. Hän jatkaa nykyisessä tehtävässään lokakuun 2013 loppuun ja yhtiön palveluksessa vuoden 2013 loppuun.


Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.metso.com/fi ,  www.twitter.com/metsogroup

 

Lisätietoja antaa:

Matti Kähkönen, toimitusjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3000

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

Metso Twitterissä