Lehdistötiedote marraskuuta 18, 2013 10.00.00 ap. CET

Metsolle uusi asiakaspalvelukeskus Lappeenrantaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 18.11.2013 klo 10:00 paikallista aikaa

Metso on avannut uuden asiakaspalvelu- ja huoltokeskuksen Lappeenrannassa. Viralliset avajaiset vietettiin 24. lokakuuta asiakasseminaarin yhteydessä noin 120 henkilön voimin. Uusi asiakaspalvelu- ja huoltopiste vahvistaa yhtiön automaatiojärjestelmiin, kenttälaitteisiin ja venttiileihin liittyvää palveluliiketoimintaa ja vie sitä lähemmäs Kaakkois-Suomen paperi-, sellu- ja prosessiteollisuutta sekä energiantuottajia.

"Palvelut ovat nyt aiempaa lähempänä asiakkaitamme, ja pystymme palvelemaan heitä entistä tehokkaammin'', toteaa asiakaspalvelupäällikkö Jari Ehrling Metson Lappeenrannan-toimistolta.

Asiakaspalvelukeskus sijaitsee Pajarilan teollisuusalueella muutaman kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Uudisrakennuksessa on halli- ja toimistotilaa kahdessa kerroksessa yhteensä noin 1 100 neliötä. Metson Automaatio -liiketoiminnan lisäksi tiloissa toimii Metso Endress+Hauser Oy, joka on Metso Automationin ja Endress+Hauserin yhteisyritys ja vastaa kenttäautomaation eli kenttälaitteiden ja venttiilien myynnistä ja huollosta Suomessa. Yhteensä uudessa palvelukeskuksessa työskentelee 10 automaation ammattilaista.

"Yhteistyömme Metso Endress+Hauserin kanssa tiivistyy nyt, kun olemme samoissa tiloissa. Pystymme huomioimaan asiakkaidemme tarpeet paremmin, ja he saavat saman katon alta kaikki palvelut", Ehrling tiivistää etuja. Metso Endress+Hauserin aluepäällikkö Ossi Uronen on samaa mieltä ja lisää: "Uudet toimitilat innostavat meitä kehittämään ja parantamaan palvelujamme entisestään."

Palvelut-liiketoimintalinja auttaa ratkaisuillaan asiakkaita parantamaan tuottavuutta, pienentämään riskejä ja optimoimaan kustannuksia. Sen palveluvalikoima sisältää esimerkiksi prosessien optimoinnin ja valvonnan, prosessiautomaation ylläpito- ja huoltopalvelut, kenttälaitteiden ja venttiilien huollon, varaosa-, projektointi- ja varastointipalvelut sekä ympäristösäädösten täyttämiseen liittyvät palvelut.

Uuden keskuksen myötä Metson Automaatio-liiketoiminnan asiakaspalvelukeskusten kokonaismäärä nousee 34:ään ympäri maailmaa. Yhdistämällä älykkäät ratkaisut ja korkeatasoisen palvelun keskukset varmistavat laitosten korkean käytettävyyden ja optimoivat niiden kokonaishuoltokustannuksia.

Automaatio-liiketoiminnan prosessiautomaatio- ja virtauksensäätöratkaisut vastaavat Metson asiakasteollisuuksien kasvavaan tarpeeseen tehostaa tuotantoprosessejaan raaka-aineiden ja energialähteiden niukentuessa ja niiden käytöstä aiheutuvien kustannusten kohotessa. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme auttaa palveluillaan asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta, pienentämään riskejä ja optimoimaan kustannuksia.
www.metso.com/automation, www.twitter.com/metsoautomation  
www.metso.com/automationservices

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.
www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup  

Lisätietoja:
Jari Ehrling, asiakaspalvelupäällikkö, Lappeenranta, Automaatio, Metso, sähköpostitse jari.ehrling(at)metso.com, puh. 0400 765 012

Ossi Uronen, aluepäällikkö, Metso Endress+Hauser Oy, sähköpostitse ossi.uronen(at)metso.com, puh. 040 568 6732

Metso Twitterissä