Pörssitiedote marraskuuta 27, 2013 10.30.00 ap. CET

Metson pääomamarkkinapäivä Lontoossa 27.11.2013

Metso Oyj:n pörssitiedote 27.11.2013 klo 10:30  paikallista aikaa

Metso järjestää tänään 27.11.2013 pääomamarkkinapäivän Lontoossa. Toimitusjohtaja Matti Kähkönen esittelee aluksi  Metsoa jakautumisen jälkeen, minkä jälkeen Talous- ja rahoitusjohtaja Harri Nikunen käy esityksessään läpi yhtiön taloudellista tilaa. Lisäksi tilaisuudessaan kuullaan Kaivos ja maarakennus -liiketoiminnan johtajan Andrew Benkon, Automaatio -liiketoiminnan johtaja Perttu Louhiluodon sekä Palveluliiketoiminnan johtaja João Ney Colagrossin esitykset omien vastuualueidensa ajankohtaisista aiheista.

Metson pääomamarkkinapäivä alkaa klo 8.30 Lontoon aikaa (10.30 Suomen aikaa). Englanninkieliset esitysmateriaalit julkaistaan tilaisuuden alkaessa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/cmd . Pääomamarkkinapäivää voi seurata suorana lähetyksenä Metso verkkosivujen kautta (nähtävissä myös mobiililaitteilla). Tallenteet esityksistä julkaistaan samassa osoitteessa tilaisuuden jälkeen.

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.metso.com/fiwww.twitter.com/metsogroup  

Lisätietoja :

Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

Metso Twitterissä