Lehdistötiedote helmikuuta 11, 2013 11.00.00 ap. CET

Metso vahvistaa Automaatio-liiketoimintansa palvelukykyä Thaimaassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 11.2.2013 klo 11:00 paikallista aikaa

Metso on avannut uuden Automaatio-palvelukeskuksen Thaimaan Ratchaburiin. Palvelukeskus tukee yhtiön strategiaa kasvattaa Automaatio-liiketoimintaa maailmanlaajuisesti ja vahvistaa Metson palvelukykyä Thaimaassa. Metson prosessiautomaatiotuotteilla ja venttiileillä on vankka asiakaskunta erityisesti Thaimaan massa- ja paperiteollisuudessa. Esimerkiksi Siam Cement Groupilla (SCG) on uuden palvelukeskuksen lähistöllä sellutehdas ja useita paperitehtaita. SCG on myös Metson Massa, paperi  ja voimantuotanto -liiketoiminnan merkittävä asiakas.

"Asiakkaamme, kuten Siam Cement Group, vaativat nopeampaa palvelua ja toivovat meidän laajentavan palvelutarjontaamme. Uusi palvelukeskus tukee vahvasti Automaatio-liiketoimintaamme Thaimaassa", sanoo Metson Automaatio-liiketoiminnan Kaakkois-Aasian aluemyyntijohtaja Henry Chong.

Uusi Automaatio-palvelukeskus sijaitsee Banpongissa Ratchaburin provinssissa, 80 kilometriä Bangkokista itään. Lähistöltä löytyvät Siam Cement Groupin tärkeät keskukset Wangsala ja Banpong. Keskuksessa on modernit koulutus- ja testaustilat, venttiilikorjaamo sekä varaosavarasto.

Investointi uuteen palvelukeskukseen toteuttaa Metson strategiaa maailmanlaajuisen läsnäolon vahvistamisesta sekä laajentaa eri teollisuuden aloilla toimiville asiakkaille tarjottavaa palveluvalikoimaa. Viime keväänä Automaatio-liiketoiminta avasi uuden venttiilien toimitus- ja palvelukeskuksen Intian Vadodaraan. Tämän vuoden alussa julkaisimme kaupat yhdysvaltalaisesta ohjelmistoyritys ExperTunesta. ExperTunen ohjelmistotyökaluja käytetään laajasti teollisten prosessien analysoinnissa ja valvonnassa sekä niihin liittyvien huolto- ja kehitystoimenpiteiden tunnistamisessa.

Automaatio-liiketoiminnan prosessiautomaatio- ja virtauksensäätöratkaisut vastaavat Metson asiakasteollisuuksien kasvavaan tarpeeseen tehostaa tuotantoprosessejaan raaka-aineiden ja energialähteiden niukentuessa ja niiden käytöstä aiheutuvien kustannusten kohotessa. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme auttaa palveluillaan asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta, pienentämään riskejä ja optimoimaan kustannuksia.

www.metso.com/automation,  www.twitter.com/metsoautomation

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Expect results.

www.metso.com,  www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Henry Chong, aluemyyntijohtaja, Kaakkois-Aasia, Automaatio, Metso +65 9159 1558, sähköposti: henry.chong (at) metso.com

Hannu Yrjölä, Thaimaan maajohtaja, Automaatio, Metso, tel. +66 81 7541 286, sähköposti: hannu.yrjola(at)metso.com

Metso Twitterissä