Lehdistötiedote maaliskuuta 26, 2013 02.00.00 ip. CET

Metso uudistaa Sablières Maletin murskaus- ja seulontalaitoksen Ranskassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 26.3.2013 klo 14:00 paikallista aikaa

Metso uudistaa murskeentuottaja Sablières Maletille kokonaisen murskaus- ja seulontalaitoksen Etelä-Ranskassa.  Uusi laitos korvaa vuonna 2012 tulipalossa tuhoutuneen laitoksen. Tilauksen arvo on noin 8 miljoonaa euroa.

Valmistuttuaan uuden laitoksen kapasiteetti on 850 tonnia tunnissa. Laitosta syötetään junilla useasta eri louhoksesta. Syöttökapasiteetti on 1200 tonnia tunnissa ja laitos tuottaa erilaatuisia murskeita sementin tuotantoon ja tietyömaille.

Toimitus sisältää täydellisen, kiinteän murskaus- ja seulontalaitoksen, jossa käytetään kartiomurskaimia, seuloja ja kuljettimia. Laitteiden lisäksi sopimukseen kuuluvat projektinhallinta, sisältäen asennuksen ja käyttöönoton valvonnan sekä käyttöhenkilöstön koulutus.

Tilaus sisältyy Kaivos ja maarakennuksen kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä saatuihin tilauksiin. Toimitus valmistuu vuoden 2014 alkupuolella.

Sablières Malet on itsenäinen, yli satavuotias murskeentuottaja, joka toimii Portet-sur-Garonnessa, Toulousen lähellä, Ranskassa.

Metson kaivos- ja maarakennusalan asiantuntijat tarjoavat aina sopivinta teknologiaa, prosesseja, laitteita sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaillemme murskeentuotantoon, maarakennukseen, kaivostoimintaan ja mineraalien prosessointiin sekä metallin- ja jätteenkierrätykseen. Expect results.
www.metso.com/miningandconstruction

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.
www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup  

Lisätietoja (englanniksi):
Julien Colli, Sales manager, Kaivos ja maarakennus, Metso, puh. +33 (0) 607 185 890

Metso Twitterissä