Lehdistötiedote toukokuuta 30, 2013 03.00.00 ip. CET

Metso avaa uuden huoltokeskuksen Alankomaissa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 30.05.2013 klo 15:00 paikallista aikaa

Metso avaa uuden huoltokeskuksen Alankomaiden Waddinxveenissä lähellä Rotterdamin ja Antwerpenin teollisuusalueita 30. toukokuuta 2013. Uusi huoltokeskus tukee yhtiön strategiaa kasvattamalla venttiilien ja kenttälaitteiden palveluliiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Se myös vahvistaa Metson palvelutarjontaa Benelux-maissa toimiville suurille petrokemikaali-, energia-, öljy- ja kaasu- sekä sellu- ja paperiyhtiöille.

Uuden keskuksen myötä Metson Automaatio-liiketoiminnan huoltokeskusten kokonaismäärä nousee 34:ään ja palvelutoimipisteiden lukumäärä 87:ään ympäri maailmaa. Yhdistämällä älyn ja korkeatasoisen palvelun keskukset varmistavat laitosten korkean käytettävyyden ja optimoivat niiden kokonaishuoltokustannuksia.

"Palvelumme ulottuvat yksittäisten Metso-venttiilien huollosta kokonaisten laitosten kunnossapito- ja laitehallintaratkaisuihin. Käytämme älykkäitä ratkaisuja Metson tai muiden valmistajien laitteiden kunnossapidossa", selvittää Palvelut-liiketoimintalinjan johtaja Mikko Keto Metson Automaatio-liiketoiminnasta.

"Uusi huoltokeskus Alankomaissa vahvistaa strategiamme mukaisesti maailmanlaajuista huoltokeskus- ja asiantuntijaverkostoamme; olemme lähempänä asiakkaitamme ja pystymme parhaiten tukemaan heidän liiketoimintojensa tarpeita'', hän jatkaa.

Palvelut-liiketoiminnan tehtävä on maksimoida asiakkaiden liiketoimintojen kannattavuus. Se keskittyy kolmeen pääalueeseen: teknisten ja prosessiin liittyvien kysymysten ratkaisuun, liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseen ja kokonaisvastuuseen asiakkaan liiketoiminnasta.

Metson venttiiliratkaisut - säätöventtiilit, automaattiset sulkuventtiilit ja turvaventtiilit sekä älykkäät venttiiliohjaimet ja kunnonvalvonta - ovat alansa markkinajohtajia ja tukevat Palvelut-liiketoimintaa. Maailman johtavat venttiilituotemerkit ovat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®.

Automaatio-liiketoiminnan prosessiautomaatio- ja virtauksensäätöratkaisut vastaavat Metson asiakasteollisuuksien kasvavaan tarpeeseen tehostaa tuotantoprosessejaan raaka-aineiden ja energialähteiden niukentuessa ja niiden käytöstä aiheutuvien kustannusten kohotessa. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme auttaa palveluillaan asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta, pienentämään riskejä ja optimoimaan kustannuksia.
www.metso.com/automation,  www.twitter.com/metsoautomation
www.metso.com/automationservices

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.
www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup  

Lisätietoja:

Timo Hänninen, Vice President, Services, Flow Control, Automation, Metso, timo.hanninen(at)metso.com, puh 020 483 5546 tai 040 585 3042

www.metso.com/Automation/info.nsf/WebWID/WTB-130520-2256F-0BCE0

Metso Twitterissä