Lehdistötiedote toukokuuta 8, 2013 02.00.00 ip. CET

Metso laajentaa Kiinan Tianjinissa sijaitsevaa yksikköään tuodakseen kudosten valmistuksen lähemmäksi asiakkaitaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 8.5.2013 klo 14:00 paikallista aikaa

Metso on avannut laajennusosan Tianjinin yksikössään, jossa valmistetaan märkä- ja kuivatusviiroja sekä suodatinkankaita lähinnä Kiinaan sekä muualle Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoille. Kiinan Tianjinin kaupungissa sijaitsevan yksikön toiminta käynnistyi vuonna 2008, ja tuolloin se työllisti 45 ihmistä. Nykyään Tianjinissa  työskentelee 200 ammattilaista. Laajennusosan avajaisia juhlittiin Tianjinissa 8. toukokuuta 2013.

Laajennus käsittää mm. uuden lämpökäsittelykoneen kudosten valmistusta varten sekä lisätiloja laboratoriolle. Metso myös keskitti koko kudostuotantonsa Tianjiniin siirtämällä Shanghain suodatinkangastuotannon Tianjiniin. "Laajennus tukee Metson palveluliiketoiminnan kasvustrategiaa ja tuo kudosten tuotannon lähemmäksi asiakkaita Aasiassa", toteaa Jukka Tiitinen, johtaja, Palvelut-liiketoimintalinja, Massa, paperi ja voimantuotanto, Metso.

Paikallisten palveluiden vahvistaminen on olennainen osa Metson sitoutumista massa- ja paperiteollisuuteen ja voimantuotantoon. Metsolla on tällä hetkellä 100 palvelutoimipistettä näille teollisuuden aloille eri puolilla maailmaa. Metso on jatkuvasti vahvistanut läsnäoloaan Kiinassa, missä yhtiö on toiminut jo 80 vuotta.

Metson massa-, paperi- ja voimantuotantoammattilaiset ovat erikoistuneet prosesseihin, koneisiin, laitteisiin, palveluihin, paperikonekudoksiin ja suodatinkankaisiin. Tarjontamme ja kokemuksemme kattavat prosessin koko elinkaaren: uudet tuotantolinjat, uudistukset ja palvelut.
www.metso.com/pulpandpaper, www.metso.com/power,    
www.twitter.com/MetsoPulpPaper  

Metso on kansainvälinen teknologia- ja palvelutoimittaja prosessiteollisuuden asiakkailleen kaivos-, maarakennus-, massa ja paperi-, voimantuotanto- sekä öljy- ja kaasualalla. Metson 30 000 osaajaa yli 50 maassa edistävät asiakkaidemme kannattavuutta ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.
www.metso.com , www.twitter.com/metsogroup  

Lisätietoja:
Jukka Tiitinen, johtaja, Palvelut-liiketoimintalinja, Massa, paperi ja voimantuotanto, Metso, puh. +1 404 433 0937 tai 040 740 6178

Reima Kerttula, johtaja, Kudokset-liiketoimintayksikkö, Palvelut-liiketoimintalinja, Massa, paperi ja voimantuotanto, Metso, puh. 040 064 8458

Xiaolei Cheng, johtaja, Tianjinin yksikkö, Palvelut-liiketoimintalinja, Massa, paperi ja voimantuotanto, Metso, puh. +86 136 5163 7651

Metso Twitterissä