Lehdistötiedote lokakuuta 13, 2014 01.51.15 ip. CET

Witraktor-CAT edustamaan Metson murskaus- ja seulontalaitteita Baltiassa

Metso ja Wihuri-konsernin Teknisen kaupan ryhmään kuuluva Witraktor-CAT ovat sopineet uudesta, Baltian maat käsittävästä edustajasopimuksesta. Metson murskaus- ja seulontalaitteiden ja palvelujen tarjonnasta vastaa Virossa, Latviassa ja Liettuassa jatkossa Witraktor-CAT.

Uusi edustussopimus kattaa murskaimet, syöttimet ja seulat sekä kaikki tela- ja pyöräalustaiset murskaus- ja seulontalaitteet sekä jätemurskaimet. Witraktor-CAT huolehtii myös laitteisiin liittyvästä huollosta sekä kulutus- ja varaosapalvelusta.

- Olemme Metsossa tyytyväisiä, että saimme Witraktor-CAT:n asiantuntevan ja kattavan organisaation huolehtimaan laitemyynnistämme ja huollosta Baltian maissa. Uskomme, että nyt alkanut yhteistyö tarjoaa molemmille paljon uusia liiketoimintamahdollisuuksia, arvioi Metso Mineralsin Euroopan markkina-alueen johtaja Pekka Pohjoismäki.     

- Metso-sopimus on luonteva lisä Wihurin liiketoiminnalle. Jatkossa emme enää vain huolla Caterpillar- moottoria Metson murskassa, vaan tarjoamme täyden huoltopalvelun ja tuen koko murskauslaitokselle. Metson ja Caterpillarin yhdistetyn tuotetarjonnan avulla voimme tarjota asiakkaille parempia ja kattavampia ratkaisuja, kommentoi Witraktorin Cat-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Koppinen.

- Wihurilla on vahva ja osaava myynti- ja huolto-organisaatio Baltiassa. Erityisesti piirihuoltomiestemme ansiosta olemme aina lähellä asiakkaita. Näemme, että kaikkien Metson tuoteryhmien mahdollisuudet alueella ovat hyvät. Lokotrack-mobiilimurskaimet ja seulat ovat laitekaupan keihäänkärkinä, Koppinen lisää.

Kuvateksti, Metso_Witraktor_1 (Klikkaa kuvalinkkiä tiedotteen lopussa lataaksesi originaalikuvan): Witractorin Cat-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Koppinen (kesk.) tutustui edustussopimuksen allekirjoituksen yhteydessä Metson Lokotrack-mobiilimurskaimiin Metso Mineralsin Euroopan markkina-aluetta johtavan Pekka Pohjoismäen ja Murskaus- ja seulonta -liiketoimintalinjaa vetävän Tommi Lehtosen seurassa. 

Lisätietoja:

Metso Minerals Oy, johtaja Pekka Pohjoismäki, puhelin 0400 334 400

Wihuri Oy Witraktor-CAT, johtaja Jaakko Koppinen, puhelin +020 510 2500.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2013 Metson liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results
www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 1,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 000.

www.wihuri.fi

Esitteet
Nimi
Metso_Witraktor_1 Lataa

Metso in Twitter