Pörssitiedote marraskuuta 26, 2014 12.30.00 ip. CET

Metson pääomamarkkinapäivä Amsterdamissa 26.11.2014

Metson pääomamarkkinapäivä Amsterdamissa 26.11.2014

                                                                                                                

Metso Oyj:n pörssitiedote 26.11.2014 klo 12:30  paikallista aikaa

Metso järjestää tänään 26.11.2014 pääomamarkkinapäivän Amsterdamissa. Tilaisuudessa esitellään konsernin strategiaa, taloudellista tilannetta ja taloudellisia tavoitteita sekä Metson kolmen liiketoiminta-alueen kasvunäkymiä ja kehityshankkeita. 

Metson tammi-syyskuun 2014 osavuosikatsauksessa 23.10.2014 julkistamat markkinanäkymät pysyvät ennallaan.

Metso myös toistaa taloudellisen ohjeistuksensa vuodelle 2014 (julkaistu alun perin 6.2.2014): perustuen markkinanäkymiin, tilauskantaamme vuodelle 2014, tämänhetkisiin valuuttakursseihin sekä meneillä oleviin kustannustehokkuustoimenpiteisiimme, arvioimme, että vuoden 2014 liikevaihtomme laskee jonkin verran vuoteen 2013 verrattuna, ja että liike­voittomarginaali (EBITA) ennen kertaluonteisia eriä on noin 12 prosenttia liikevaihdosta.

Metson pääomamarkkinapäivä alkaa klo 12.00 Amsterdamin aikaa (13.00 Suomen aikaa). Englanninkieliset esitysmateriaalit julkaistaan tilaisuuden alkaessa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.metso.com/cmd. Pääomamarkkinapäivää voi seurata suorana lähetyksenä Metso verkkosivujen kautta. Tallenteet esityksistä julkaistaan samassa osoitteessa tilaisuuden jälkeen.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2013 Metson liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results
www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja :

Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

Metso Twitterissä