Lehdistötiedote joulukuuta 1, 2014 01.13.33 ip. CET

LiuGong-Metsolta ensimmäiset tela-alustaisten murskaus- ja seulontalaitteiden prototyypit Kiinan markkinoille

LiuGong-Metsolta ensimmäiset tela-alustaisten murskaus- ja seulontalaitteiden prototyypit Kiinan markkinoille

Metso Oyj:n lehdistötiedote 1.12.2014 klo 13:10 EET

LiuGong Metso Construction Equipment (Shanghai) Co., Ltd. esitteli ensimmäiset prototyypit kiinalaisten asiakkaiden tarpeisiin suunnitelluista liikuteltavista tela-alustaisista murskaus- ja seulontalaitteista. LiuGong Metso Construction Equipment (Shanghai) Co., Ltd. (LiuGong-Metso) on LiuGong-konsernin ja Metson viime vuoden lopulla perustama Kiinassa toimiva yhteisyritys.

LiuGong-Metso esitteli tela-alustaisen leukamurskaimen ja tela-alustaisen seulontalaitteen prototyyppejä maarakennus- ja rakennusalan koneiden ja laitteiden kansainvälisillä Bauma China 2014 -messuilla Shanghaissa viime viikolla.

Nyt esitellyt tela-alustaiset murskaus- ja seulontalaitteet on suunnattu kovien kivilajien murskaukseen sekä rakennusmateriaalien kierrätykseen. Tärkeimmät käyttökohteet ovat projektiurakointi, louhokset, kaivokset, sementtiteollisuus, julkinen teiden ja siltojen maa- ja vesirakennus sekä rakennusjätteen kierrätys. Uusien tuotteiden ominaisuuksia ovat hyvä tuottavuus, pieni polttoaineenkulutus, luotettavuus ja turvallisuus sekä helppokäyttöisyys. Ne auttavat säästämään niin energiaa, kustannuksia kuin luontoa ja luovat maksimaalista lisäarvoa asiakkaille.

LiuGong-Metso on sitoutunut kehittämään tela-alustaisia liikuteltavia murskaus- ja seulontalaitteita Kiinan markkinoilla. Yhteisyrityksessä yhdistyvät ihanteellisesti Metson asiantuntijuus tela-alustaisten murskaus- ja seulontalaitteiden liiketoiminnasta ja teknologiasta sekä LiuGongin vahva markkinointiverkosto ja tuotantovalmius Kiinassa.

Metsolla on nykyisin vahva ja vakiintunut asema Kiinassa. Metson noin 1 500 työntekijää Kiinassa vastaavat paikallisten asiakkaiden tarpeisiin kaikissa Metson keskeisissä asiakasteollisuuksissa ja tukevat Kiinan teollisuuden ja infrastruktuurin kestävää kehitystä.

Vuonna 1958 Kiinassa Liuzhoussa perustettu LiuGong Group Corp. Ltd. (LiuGong) on maailman suurin pyöräkuormaajien valmistaja. LiuGongin kattava laitevalikoima sisältää mm. pyöräkuormaajia, puskutraktoreita, traktorikaivureita, haarukkatrukkeja, tiehöyliä, kaivinkoneita, täryjyriä, ajoneuvonostureita ja asfaltinlevittimiä. Yhtiöllä on toimipaikkoja mm. Liuzhoussa, Tianjinissa, Shanghaissa, Changzhoussa, Zhenjiangissa, Jiangyinissa ja Bengbussa.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2013 Metson liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja

Tommi Lehtonen, johtaja, Murskaus- ja seulontalaitteet -liiketoimintalinja, Metso, puh. 040 724 9143, sähköposti: tommi.lehtonen(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

Esitteet
Nimi
LiuGong-Metso C106 Lataa
Uusi LiuGong-Metso C 106 Lataa

Metso Twitterissä