Lehdistötiedote joulukuuta 15, 2014 12.30.00 ip. CET

Metso laajentaa venttiilitoimintojensa globaalia verkostoa - Neles-istukkaventtiiliteknologiakeskus Etelä-Koreassa aloittaa toimintansa

Metso laajentaa venttiilitoimintojensa globaalia verkostoa -
Neles-istukkaventtiiliteknologiakeskus Etelä-Koreassa aloittaa toimintansa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 15.12.2014 klo 12:30

Metson Neles®-istukkaventtiiliteknologiakeskus Etelä-Koreassa on valmis globaaleihin toimituksiin. Uudet toimitilat ja modernit prosessit mahdollistavat istukkaventtiilien suuren tuotantokapasiteetin, korkean laadun ja toimitukset öljy- ja kaasualan sekä voimalaitosasiakkaille paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Keskus sijaitsee Chungjun kaupungissa, noin 120 kilometriä Soulista kaakkoon.

Metsolla on vahva asema säätöventtiileissä petrokemian-, kemian-, öljy- ja kaasuteollisuudessa. Yhtiön säätöventtiilitarjonta on yksi markkinoiden laajimmista ja kattaa istukkaventtiileitä niin tavanomaisiin kuin vaativiin säätösovelluksiin, jotka toimivat luotettavasti kaikkein kriittisimmissä prosesseissa sekä äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa. Vuonna 2014 Metson istukkaventtiilien kysyntä on kasvanut 50 prosenttia verrattuna edellisvuoteen. 

"Luotettavan säätöventtiiliteknologian ja suunnittelutietotaidon kysyntä kasvaa maailmanlaajuisesti. Metso kehittää jatkuvasti toimintojaan vahvistaakseen asemaansa ja palvellakseen asiakkaitaan paremmin. Uusi istukkaventtiilikeskuksemme sijaitsee ihanteellisesti kasvavilla Aasian markkinoilla keskellä korealaisia insinööritoimistoja, joilla on merkittävä rooli monissa projekteissa ympäri maailmaa", sanoo istukkaventtilien tuotelinjajohtaja Markus Hauhia Metsolta.

Teknologiakeskuksessa on venttiilien tuotanto- ja kokoonpano, virtaustestilaboratorio ja alansa huippua edustava kryogeeninen testaustila. Uuden keskuksen tutkimus- ja tuotekehitys, asiakaskohtaisen suunnittelun yksikkö sekä myynti-, palvelu- ja hallintotoiminnot tukevat Metson kattavaa ja tehokasta yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Tehtaan innovatiivinen kuljetinrata on suunniteltu Lean-periaatteiden mukaisesti, mikä mahdollistaa pitävät toimitusajat, lyhyemmät läpimenoajat ja maailmanluokan laatua olevat lopputuotteet.

"Istukkaventtiilien tuotantokapasiteettimme on nyt noin kymmenen kertaa suurempi kuin lähellä sijainneessa entisessä tehtaassamme. Uudet tilat ja modernit prosessit mahdollistavat istukkaventtiilien suuren tuotantokapasiteetin, korkean laadun ja toimitukset asiakkaille niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisesti", painottaa Markus Hauhia.

Metson istukkaventtiiliteknologiaa on myyty esimerkiksi Abu Dhabi Oil Refinery Company -yhtiön (TAKREER) öljynjalostamokokonaisuuteen Arabiemiraatteihin, Zorlu Energy Companies Group -yhtiön geotermiselle voimalaitokselle Turkissa ja PT OKI Pulp and Paper Mills -yhtiön rakenteilla olevaan maailman suurimpaan sellutehtaaseen Indonesiassa. Myös monet korealaiset öljy-, kaasu-, voimantuotanto- sekä massa- ja paperiteollisuuden asiakkaat luottavat Metson istukkaventtiileihin. Metso on lisäarvoa tuova kumppani projektien kaikille sidosryhmille, kuten laitosten operaattoreille, suunnittelusta, hankinnoista ja rakentamisesta vastaaville insinööritoimistoille sekä laitteiden alkuperäisvalmistajille. Metso on toimittanut venttiiliteknologiaa ja suunnittelutietotaitoa yli sataan korealaisten insinööritoimistojen johtamaan projektiin.

Venttiilitoimintojen verkosto ja palvelut levittäytyneet maantieteellisesti laajalle

Metsolla on kahdeksan venttiiliteknologiakeskusta eri puolilla maailmaa. Maailmanluokan venttiilitehtaat sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa (kaksi tehdasta), Saksassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa ja Brasiliassa. Viime vuosina yhtiö on määrätietoisesti laajentanut ja kehittänyt venttiilitehtaitaan.

Metson laajaan virtauksensäätöpalvelutarjontaan kuuluu liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia. Vuoden 2014 loppuun mennessä Metsolla on yli 40 venttiili- ja kenttälaitepalvelukeskusta ympäri maailmaa.

Metso on pitkään lisännyt prosessien suorituskykyä ja luotettavuutta öljy- ja kaasualalla, massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa johtavilla tuotemerkeillään, joihin kuuluvat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®. Yhtiö on toimittanut miljoonia säätö- ja sulkuventtiilejä ympäri maailmaa yli 90 vuoden ajan, ja siitä on tullut yksi älykkäiden venttiiliohjaimien johtavista toimittajista.

Metso Etelä-Koreassa

Uusi teknologiakeskus Etelä-Koreassa syntyi Metson vuonna 2012 ostaman paikallisen istukkaventtiiliteknologia- ja palveluyhtiön pohjalta. Noin 120 kilometriä Soulista kaakkoon sijaitsevan istukkaventtiilitehtaan rakennustyöt alkoivat vuoden 2014 toisella neljänneksellä.

Metsolla on uuden teknologiakeskuksen lisäksi myyntikonttorit Soulissa ja Ulsanissa. Yhtiö on toiminut Etelä-Koreassa yli kaksi vuosikymmentä, ja sen palveluksessa on siellä nykyisin yli sata henkilöä.
  
Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2013 Metson liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results

www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup 

Lisätietoja:

Markus Hauhia, tuotelinjajohtaja, istukkaventtiilit, Metso, puh. +82 438 527 708, sähköposti: markus.hauhia(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

Metso Twitterissä