Lehdistötiedote helmikuuta 19, 2014 09.00.00 ap. CET

Metso sopeuttaa toimintojaan Tampereella

Metso Oyj:n lehdistötiedote 19.2.2014 klo 9.00 paikallista aikaa

Metso on saanut päätökseen 21.10.2013 aloitetut, Tampereen valimon henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelujen lopputuloksena Tampereen valimolla ja sitä tukevissa toiminnoissa vähennetään yhteensä 40 työpaikkaa.

Neuvottelujen tarkoituksena oli sopeuttaa valimon valmistuskapasiteetti vastaamaan toimintaympäristön pysyviä muutoksia ja odotettavissa olevaa kysyntää sekä parantaa yksikön kilpailukykyä ja tuottavuutta. Neuvottelujen piirissä oli yhteensä noin 240 henkilöä, ja ne koskivat kaikkia henkilöstöryhmiä.

Metso on päättänyt jatkaa selvitystyötä Tampereen valimon osalta myös nyt päättyneiden yhteistoimintaneuvottelujen jälkeen. Yhtenä vaihtoehtona on Tampereen valimon myyminen.

Lisätietoja:

Pekka Pohjoismäki, johtaja, Murskaus- ja seulontalaitteet -liiketoimintalinja, Kaivos ja maarakennus, Metso, pekka.pohjoismaki(at)metso.com, puh.0400 33 4400

Metso in Twitter