Lehdistötiedote maaliskuuta 14, 2014 12.00.00 ip. CET

Metso on nimittänyt Juha Silvennoisen Kaivos ja maarakennuksen Palvelut-liiketoimintalinjan johtoon ja vastuuseen Metson koko palveluliiketoiminnan kehittämisestä

Metso Oyj:n lehdistötiedote 14.3.2014 klo 12:00 paikallista aikaa

Juha Silvennoinen (DI) on nimitetty Kaivos ja maarakennuksen Palvelut-liiketoimintalinjan johtoon 26.3.2014 alkaen. Juha on tehnyt pitkän uran ABB:llä ja on sen aikana ollut vastuussa useasta eri liiketoiminnasta. Viimeiseksi ABB:llä hän vastasi sen Motors and Generators -liiketoimintayksiköstä, jonka palveluksessa on noin 16 000 työntekijää.

Kaivos ja maarakennuksen Palvelut-liiketoimintalinjan johtajan toimen lisäksi Juha on vastuussa Metson koko palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja sisäisten synergioiden vahvistamisesta ja liiketoimintamahdollisuuksien toteuttamisesta Metson eri liiketoimintojen välillä. Hän osallistuu Metson johtoryhmän kokouksiin.

"Metso on kaivos- ja maarakennusalojen johtava palveluntarjoaja. Palveluliiketoiminta muodostaa yli 50 prosenttia liikevaihdostamme. Haluamme kehittää ja kasvattaa sitä vahvistamalla yhteistyötä eri liiketoimintojemme kesken. Juhalla on merkittävä rooli tässä työssä", Metson toimitusjohtaja Matti Kähkönen sanoo.

"Hyödynnämme syvällistä teknologia- ja prosessiosaamistamme ja toimitamme älykkäitä palveluratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa tuntuvalla ja kestävällä tavalla heidän laitteidensa ja prosessiensa koko elinkaaren ajan", hän lisää.

Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Matti Kähkönen, toimitusjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3000
João Ney Colagrossi, Kaivos ja maarakennussegmentistä vastaava johtaja, Metso, puh: +55 (15) 9974 10134; sähköpostitse: joao.colagrossi(at)metso.com

Esitteet
Nimi
Juha Silvennoinen Lataa

Metso Twitterissä