Lehdistötiedote maaliskuuta 4, 2014 09.05.00 ip. CET

Metson Lokotrack® ST2.8 -uutuus seuloo tahmeastakin syötteestä tulosta

Metson Kaivos -ja maarakennuksen lehdistötiedote 4.3.2014 kello 21:05

Uusi, tela-alustainen seula tarjoaa todellista tehokkuutta unohtamatta ympäristöarvoja

Tela-alustainen Lokotrack® ST2.8 esiseula asettaa uudet standardit helpossa kuljetettavuudessa, korkeassa kapasiteetissa ja tarkkuudessa esiseulonnassa. Laite on paras ratkaisu kierrätyssovelluksiin sekä monivaiheisiin murskaus- ja seulontaprosesseihin, joissa Lokotrack ST2.8 tuottaa vaativimmastakin syötteestä myyntikelpoisia lopputuotteita.

Seulauutuuden tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaisten maa-ainesten erottelu, rakennusjätteen seulonta, louhokset, soranottopaikat sekä muut kohteet, joissa edellytetään esiseulontaa. Uusi seula on parhaimmillaan korkeaa kapasiteettia edellyttävässä seulonnassa silloin, kun syötemateriaali on tahmeaa, märkää tai muuten vaativaa. Lisävarusteena toimitettava magneettierotin mahdollistaa myös metallin erotuksen.

 
 

20% lisää iskua

Keskeinen osa Lokotrack® ST2.8 -uutuutta on täysin uusi seula, joka tarjoaa  markkinoinnin parhaimman iskun ja kokoluokassaan suurimman seulonta-alan ylemmällä seulatasolla. Seulan vahva epäkeskoisku varmistaa tehokkaan seulontatuloksen sekä laaja seulonta-alue tarkan hienoaineksen erottelun.

25 % alhaisempi polttoaineen kulutus

Seulauutuus on vähäpäästöinen ja samalla aiempaa hiljaisempi käyttää. Nämä yhdistettynä pieneen kuljetuskokoon tekee Lokotrack® ST2.8:sta erityisen sopivan laitteen käytettäväksi asutuilla taajama-alueilla. Vahva Caterpillarin C4.4-dieselmoottori täyttää viimeisimmät päästönormit ja alentaa yhdessä uuden hydrauliikkajärjestelmän kanssa polttoaineen kulutusta 25 %. Lisävarusteena laitteeseen on saatavilla sähkökäyttö sekä älykäs prosessinohjausjärjestelmä.

25 % kevyempi painoltaan

Laiteen suunnittelussa on käytetty erityistä huomiota käytön helppouteen. Lokotrack® ST2.8 on selvästi edeltäjiään kevyempi eikä työkuntoon laitossa tarvita erillisiä työkaluja tai nosturia. Kätevät painonapit ja huollossa ohjaava DVD helpottavat käyttöä ja huoltoa. Helppokäyttöisyys on tärkeää vuokrakäytössä, jolloin voidaan aina varmistaa lyhyet valmisteluajat ja riittävän pitkä aika tuottavalle seulonnalle.

Seuraa Lokotrack®-uutisia: www.facebook.com/lokotrack, www.youtube.com/MetsoLokotrack

 

Metson kaivos- ja maarakennusalan asiantuntijat tarjoavat aina sopivinta teknologiaa, prosesseja, laitteita sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaillemme murskeentuotantoon, maarakennukseen, kaivostoimintaan ja mineraalien prosessointiin sekä metallin- ja jätteenkierrätykseen. Expect results.
www.metso.com/miningandconstruction

Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antavat:

Kimmo Anttila, tuotepäällikkö, Metson Kaivos ja maarakennus, puhelin: +358 50 433 3745, kimmo.anttila@metso.com

Julius Mäkelä, Tuoteasiantuntija, Metson Kaivos ja maarakennus,
puhelin +358 41 543 4918, julius.makela@metso.com

Esitteet
Nimi
Metso LokoTrack ST2 Lataa
Metso LokoTrack ST2 Lataa

Metso Twitterissä