Pörssitiedote maaliskuuta 4, 2014 02.00.00 ip. CET

Metson vuoden 2013 vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

Metso Oyj:n pörssitiedote 04.03.2014 klo 14:00 paikallista aikaa

Metso Oyj:n vuoden 2013 verkkovuosikertomus on julkaistu osoitteessa www.metso.com/2013 . Verkkovuosikertomuksen kieli on englanti. Lisäksi tänään on julkaistu vuosiesite 2013 ja tilinpäätös suomeksi ja englanniksi pdf-tiedostoina osoitteessa www.metso.com/raportit.

Painettu vuosiesite ja tilinpäätös julkaistaan suomeksi ja englanniksi viimeistään viikolla 13. Painettu raportti on tilattavissa osoitteesta www.metso.com/julkaisujentilaus .

Metso on tänään julkaissut myös selvityksensä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2013. Selvitys on laadittu suomalaisten listayhtiöiden hallinnointikoodin suosituksen mukaisesti. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla pdf-tiedostona osoitteessa www.metso.com/hallinnointi.

Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antaa:
Juha Rouhiainen, sijoittajasuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3253

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

Esitteet
Nimi
Metso tilinpäätös 2013 Lataa
Metso Annual Report 2013 Lataa
Metson hallinnointi- ja ohjausjärjestelmä Lataa

Metso Twitterissä