Lehdistötiedote huhtikuuta 9, 2014 12.15.00 ip. CET

Metso laajentaa johtavaa palveluliiketoimintaansa avaamalla uudet kaivosteollisuutta palvelevat huoltokeskukset Peruun ja Meksikoon lähellä asiakkaitamme

Metso Oyj:n lehdistötiedote 9.4.2014 klo 12:15 EET

Metso laajentaa maailmanlaajuista huoltokeskusverkostoaan avaamalla kaivosteollisuutta palvelevat keskukset Peruun ja Meksikoon. Yhteensä 6 miljoonan euron arvoiset investoinnit ovat osa Metson pitkän aikavälin strategiaa, jonka mukaan se pyrkii vahvistamaan paikallista palvelutoimintaansa lähellä asiakkaitaan. Metsolla on tällä hetkellä jo yli 50 kaivos- ja maarakennusasiakkaita palvelevaa huoltokeskusta eri puolilla maailmaa. Myös Mesan kaupunkiin Yhdysvaltain Arizonassa ja Labrador Cityyn Kanadassa rakennetaan parhaillaan uutta huoltokeskusta.

Yli 20 miljardin kaivosinvestoinnit seuraavien viiden vuoden aikana lisäävät Metson kaivoslaitteisiin liittyvien palvelujen kysyntää Perussa

Perun Arequipassa huhtikuussa avattava uusi huoltokeskus vahvistaa Metson jo entuudestaan vahvaa asemaa Etelä-Amerikassa ja tuo sen lähelle alueen suurimpia kaivosyhtiöitä.

"Perun kaivosteollisuuden investointien arvioidaan seuraavien viiden vuoden aikana (2014-2018) olevan yli 20 miljardia euroa. Eteläisen Perun kuparikaivosalueen kehitys sekä uudet projektit, kuten mm. Antapaccay, Las Bambas, Constancia, Cerro Verde II, Quellaveco ja Toromocho, lisäävät Metson kaivoslaitteisiin liittyvien palvelujen kysyntää alueella", sanoo Metson Kaivos ja maarakennuksen Tyynenmeren markkina-alueen johtaja Aldo Cermenati.

Uusi keskus sijaitsee Rio Secon teollisuusalueella Arequipan kaupungissa Perun eteläosassa. Huippumodernilla teknologialla varustetun keskuksen toimintoihin kuuluvat paikallinen suunnittelu ja tuotanto, laitteiden kokoonpano ja kunnostus, osien kierrätys, laitteiden korjaus ja kunnossapito sekä tekniset asiantuntijapalvelut. Pian avattava keskus toimii myös Metson palvelujen ja tuotteiden tärkeänä jakelukeskuksena Etelä-Amerikassa.

Perun Arequipassa huhtikuussa avattava uusi huoltokeskus vahvistaa Metson jo entuudestaan vahvaa asemaa Etelä-Amerikassa.

Cananean huoltokeskus tukee Grupo Méxicon Buenavista del Cobre -kaivosta ja muita Meksikon luoteisosien kaivoksia

"Meiltä oli 180 teknikkoa paikan päällä auttamassa Grupo Méxicoa toimintojen uudelleenkäynnistyksessä Buenavista del Cobre -kaivoksessa vuonna 2010", kertoo Metson Kaivos ja maarakennuksen Meksikon ja Keski-Amerikan markkina-alueen johtaja Leif Lindholm. "Toimitettuamme kaivokseen hienonnuslaitteiston päätimme perustaa alueelle huoltokeskuksen voidaksemme tarjota Grupo Méxicolle parasta palvelua. Toimimme sen kanssa yhtenä tiiminä ja pyrimme kasvamaan yhdessä."

Helmikuussa Cananean kaupungissa avattu huoltokeskus palvelee myös kaikkia muita kaivoksia Meksikon luoteisosissa, mukaan lukien Baja Californian osavaltio ja Peñoles' Milpillasin kuparikaivos kauempana pohjoisessa.

Huoltokeskus toimii korjaus- ja kokoonpanokeskuksena ja tarjoaa teknistä asiantuntujapalveluja. Palvelutarjontamme Meksikossa kattaa kaiken normaaleista laitteiden korjaus- ja asennustöistä tuotantoperusteisiin huoltosopimuksiin, jotka voivat kattaa koko prosessin tai sen osan toiminnan.

Metson kaivos- ja maarakennusalan asiantuntijat tarjoavat aina sopivinta teknologiaa, prosesseja, laitteita sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaillemme murskeentuotantoon, maarakennukseen, kaivostoimintaan ja mineraalien prosessointiin sekä metallin- ja jätteenkierrätykseen. Expect results.
www.metso.com/miningandconstruction    

Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.
www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

João Ney Colagrossi, johtaja, Kaivos ja maarakennus, Metso, puh. +55 (15) 9974 10134; sähköpostitse: joao.colagrossi(at)metso.com

Randall R. Reisinger, Huoltopalveluista vastaava johtaja, Palvelut-liiketoimintalinja, Kaivos ja maarakennus, Metso, puh. +1 717 495 0511; sähköpostitse: randy.reisinger(at)metso.com

Leif Lindholm, Meksikon markkina-alueesta vastaava johtaja, Kaivos ja maarakennus, Metso, puh: +521 462 621 1523; sähköpostitse: leif.lindholm(at)metso.com

Aldo Cermenati, Tyynenmeren markkina-alueen johtaja, Kaivos ja maarakennus, Metso, puh: +56 2 370 2022; sähköpostitse: aldo.cermenati(at)metso.com

Esitteet
Nimi
Metson uusi huoltokeskus Arequipassa Perussa Lataa

Metso Twitterissä